четвер, 18 червня 2020 р.

Кандидат на посаду мера Подільська від Російської Федерації!

У наше місто припхався бесарабський авантюрист Руслан Пітак і пафосно оголосив себе кандидатом на посаду мера Подільська.

Його кришеватєль міністр охорони здоров'я Максим Степанов забезпечив йому приєднання села Ліпецького, де "царствує" кум Пітака Олександр Маланюк, до Подільської громади.

Сам же Пітак одразу зайнявся шоу-бізнесом. Голосом ді-джея з мухосранської дискотеки Пітак коментує усе і уся, і видає перли на кшталт "Молодьож является прогрессом!", "Нашему поколению надо сплотиться!", "Сегодня нет дискотек для подрастающего поколения!"

Але один Пітак, звісно, у курятнику не півень. Тож йому підкупили агітаторів у соцмережах.

Насамперед це Олександр Подолюк і Віктор Зуєв.

Подолюк одразу перейменував свою сторінку у фейсбуці на "За мера Пітака!", а Зуєв впарив Пітаку мертвонароджену сторінку "Громад Подільщини", яка півроку не функціонувала, але Пітак схавав цей черствий пірожок.

Так от, раніше ми думали, що Пітак ставленик клану Корбан-Палиця-Степанов, і мали для цього усі аргументовані підстави. (Читайте попередні матеріали на нашому сайті!)

Але виявляється усе не так просто, і собака Руслана Пітака зарита у навозі набагато глибше.

Ось скрін зі сторінки "За мера Пітака!"


Публікація у якій прославляється країна-окупант, з якою Україна вже більше 6-ти років веде війну! На відео романтизується столиця країни-окупанта, у підписі під відео прославляється росія і присутній заклик до ностальгії по росії.

У той час, коли наші сини і брати гинуть на фронті, захищаючи нас від російського окупанта, на сторінці кандидата на посаду українського міста Подільськ прославляється країна-агресор!

Те, що сторінка "Подольск За Питака" переповнена забороненими георгієвськими стрічками вже й казати не варто. Чомусь ані поліцію, ані інші правоохоронні органи це не турбує.

Але щоби остаточно упевнитися в проросійській пропаганді на цій передвиборчій сторінці, подивіться на ці скріни.




Балабол обєщалкін Пітак лає подільські зупинки (хоча в місті дуже гарні нові зупинки!) і у якості прикладу приводить зупинки із російських міст! Каже, що саме такі зупинки він поставить у разі фантастичного серіалу пітак - мер!

Тобто, на наші гроші Руслан Пітак хоче закупити зупинки в Росії!

Таким чином Пітак плює у душу усім містянам! Усім хлопцям, що воювали. І пораненим і загиблим!

Цікаво, скільки сам Пітак збирається на цьому намити грошенят?

Розмитнювати буде по схемі "Роттердам плюс"? Як колишній БППшник?

Подолюк невдовзі їде вчитися до Поплавського. Чому вчитися, як просувати ідеї "руского міра"?

А балабол Питак буде ще пару місяців намагатися впарити подільчанам російські зупинки і крутити російську попсу на своїх сторінках у фейсбуці!

Подільчани, Пітак - це заразно! Як будь-яке явище "руского міра"!

1 коментар:

  1. гоните этот свинячий пятак на хуй начало его политической деятельности началось из побоев председателя Нестоитского сельсовета

    ВідповістиВидалити