понеділок, 22 червня 2020 р.

Трохи фатальних дат для поки ще живих політиків

Паращенко Сергій Володимирович - 13-тий голова Одеської облради. В Англії немає будинків з 13-тим номером і футболістів у команді з 13-тим номером. Але Сергій Володимирович не забобоний. Він не який там англійський джентельмен.

Шмушкович Михайло Володимирович перебував у БПП-ПЕС 6 років, а у партії Регіонів - 9 років. Оскільки ці партії протилежної політичної сутності то вимальовується цікава політична позиція Шмушковича у дусі іню і яню, а саме: 69! Михайло Володимирович під будь-кого ляже!

Олексій Олексійович Гончаренко (Губошльоп), свояк Шмушковича, також перебував у БПП-ПЕС 6 років, а у партії Регіонів - 9 років. Тобто, його політична позиція також 69!

При тому Олексій Гончаренко стверджує, що першим записом в його трудовій книжці був: медсестра. А ось його свояк Михайло Шмушкович починав свій трудовий шлях медбратом. Інь і Янь в цій солодкій парочці не просто зашкалює, а ще й підкрався непомітно. Стає зрозумілим, чому вони завжди у парі, і хто є хто у їхній парі!

Олексій Олексійович Гончаренко також 4 роки перебував у партії Зелених. У Японії число 4 вважається числом смерті. Тож стає зрозумілим, чому саме в Україні померла партія Зелених, хоча в Європі подібні партії процвітають. Гончаренка на поріг не треба було пускати. Сподіваємося, що і український ПЕС скоро здохне. Бо собачка явно скаженна.

Гончаренко і Шмушкович розпочали свій трудовий загарбницький шлях у міленіум, тож, значить, закінчать апокаліпсісом.

Шмушкович старший за Гончаренка на один рік, але Гончаренко (лейтенант) вищий на одне звання від Шмушковича (молодший лейтенант) у військах запасу. Якщо скласти 1 та -1 виходить 0 (нуль). Тобто, фінал цієї політичної і аморальної случки очевидний і фатально закономірний.


Тож ми, старі нумерологи із загону Котовських Партизанів, порадили б Гончаренку О.О. та Шмушковичу М.В. тікати із української політики не чекаючи гаку Коліївщини, а Паращенку С.В. остерігатися чорних котів!

А любим нашим малятам, хлопцям та дівчатам, порадимо не вірити у передвибочі обіцянки цих мічених фатальними числами товарищєй!

4 коментарі:

  1. Круто Партизаны! Круче чем Глоба обьяснили! Супер!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Алексей Гончаренко - одессит, но не баллотируется в Одессе. Там его все знают и ему не рады. Поэтому осваивает более дальние земли, либо подкупает людей. Наши политики сторонятся земляков, одноклассников, стыдятся близких, родных, сослуживцев - тех, кто хорошо знает их суть. А на новых местах можно что угодно наврать и наобещать. Давайте смотреть на дела, поступки обещающих, чтоб снова не остаться в дураках и не сетовать - руководство не то!

    ВідповістиВидалити
  3. Два дебила это сила!)))

    ВідповістиВидалити