середу, 24 червня 2020 р.

Нова хвиля злочинів на сексуальній почві у Подільську!

Збоченець-мамкойоб Вєталь Левицький написав у СБУ донос-кляузу на поліцейську з Окон Ольгу Мстиславську та її співмешканця Григорія Перлея.

Ми, звичайно, не у захваті від злочинної діяльності Олічки Мистиславської, але зараз про інше.

Вєталь Левицький, який подружньо живе із своєю мамою та 60-річною товстою волохатою бабою Натахою Рязановою, завжди мріє виїбати молоду гарну жінку.

Звичайно, пінгвіну Левицькому жінки цієї категорії ніколи не давали і не дадуть апріорі, навіть понюхати!, то Левицький вдався до підлої, підступної злочинної тактики шантажу.

Він пише на потрапивших в орбіту його збоченного зору молодих вродливих дівчат доноси-кляузи у різні правоохоронні органи, або розповсюджує про них брехню в інтернеті, намагаючись створити їм неприємності по роботі і в сім'ї, щоби потім вимагати від них ласки!, ну хоч шматочок, ну хоч шкарпетки понюхати!


Олічка Мистиславська не перша і не друга, що стала об'єктом домагань і шантажу збоченця-мамкойоба Левицького. До неї були і М.Б., і К.Л., і О.Г, і О. Р. та інші молоді дівчата.

Ми розуміємо, що в нашій подільській поліції немає відділу нравів, що сексуальними збоченцями-шантажистами і злочинами на цій почві ніхто безпосередньо не займається, картотеку не створює, не відслідковує цей сегмент злочинності...

Так може вже пора?!!!

Щоби такі злочинці-шантажисти, як Левицький не ламали жіночіі долі і жіночу психіку? Хіба шантаж - не злочин? Шкода психічному здоров'ю людини - не злочин? Доведення до самогубства людини - не злочин?

Агов, поліцейські Подільська, ви хочете дочекатися першого самогубства жінки внаслідок злочинних дій В.О.Левицького?

Ніяких профілактичних дій не робитимете? (Ми не кажемо про кастрацію, але хоча б суворе попередження ногою межи ноги злочинця та ізоляція!)

Такі, як Левицький і Скулько, й надалі продовживатимуть шантажувати та гвалтувати жінок?

Отака у нас небезпека у місті Подільську, на яку полація дивиться крізь пальці.

П.С. Їхній подєльнік Майтала жінок не шантажує, бо є пасивним гомосексуалістом і підбиває клінья до хлопців

3 коментарі:

  1. В Подільську збочинців більш, ніж я думала. Треба якось людей від них захищати - виявляти та попереджувати. Добре, що розказали. Та якби одного посадили, другим неповадно було б. Хоч би на 15 діб. Якось перевиховувати таких людей треба, у наш, і без того непростий, час.

    ВідповістиВидалити
  2. а что ольгу пососульку известную спермоглотательницу межрайонного уровня еще насиловать надо тут надо уметь от нее отцепитца

    ВідповістиВидалити
  3. Це худа така наркоманка Оля, що зара в Окнах? Коли тут працювала, в обід за дозу у наркомана Майтали в парку відсмоктувала. У Левицького дівчата? Не смішіть, йому тільки корова Булгар з прокуратури дає та жінка Тіори Порфірьовича, тупа молдованка, коли той допізна на роботі.

    ВідповістиВидалити