понеділок, 29 червня 2020 р.

Вітаємо! Нагорода знайшла героя!

Президент Володимир Олександрович Зеленський своїм указом №254/2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України" нагородив орденом "За заслуги" І ступеня ЛАЗАРЕНКА Михайла Дмитровича - голову селянсько-фермерського господарства "Прогрес" Балтського району, Одеська область.

Михайло Дмитрович Лазоренко відомий на Півночі Одещини не тільки як крупний бізнесмен, що забезпечує роботою мешканців декількох районів Півночі Одещинини, але і як меценат культурних та релігійних проектів.

Він вкладає власні гроші в побудову церков, проведення фестивалів, допомогу армії та учасникам бойових дій російсько-української війни на Сході України, у відпочинок та лікування своїх працівників.

Усім відома любов Михайла Лазаренка до рідної землі, до сільськогосподарської праці, до людей, що працюють на землі. Тому цій нагороді будуть радіти багато людей!

До речі, Михайло Дмитрович вже повний кавалер орденів "За заслуги"!

Ми разом з усією Україною щиро вітаємо Михайла Дмитровича із заслуженою нагородою.

Саме на таких людях тримається наша земля!


Здоров'я і наснаги Вам, Михайле Дмитровичу!

П.С. Країна має знати не тільки ворів і корупціонерів, які усіх дістали, але й героїв, чий трудовий подвиг примножує славу і багатство нашої землі!

2 коментарі:

  1. Мої вітання земляку Михайлу! Дякую партизанам за сторінку позитива - його нам так не вистачало!

    ВідповістиВидалити