середа, 1 липня 2020 р.

Корупційні мутки банди ЕС на Подільщині. Льошик Гончаренко і його холуї продовжують безсоромно красти!


Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, що через півроку після вступу на посаду призначив собі усі мислимі і немислимі пільги і виплати, що існують в українському законодавстві.

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, при якому 80% доходів Куяльницької громади йде на оплату Сергію Паламарчуку і чиновникам його сільради.

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, який на будівництві дитячого майданчику в селі Куяльник вкрав 300 000 гривень! Третину бюджету!

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, який купив під свою дупу і дупи своїх чиновників крісел майже на мільйон гривень!

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленник Олексія Гончаренка, який для бабусь сільскої громади Подільського району навіщось придбав велечезну автостоянку у місті Одеса! За 200 кілометрів від проживання бабусь і дідусів Подільського району!

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, який під час російсько-української війни торгує з росією, країною окупантом!

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, який незважаючи на численні нещодавні обшуки СБУ в його офісі і виїмку документації продовжує нагло і безкарно вчиняти корупційні оборутки!

Це той самий Сергій Паламарчук, ставленик Олексія Гончаренка, який знову претендує на посаду голови Куяльницької громади, або об'єднаної Подільської громади!

Вор должен сидеть в тюрьме! До речі, Сергій Паламарчук там вже побував, за хабар! Був взятий з полічним одеським СБУ!

Але тепер йому покровительствує Олексій Гончаренко. Тепер він "нове обличчя" від Олексія Гончаренка!

Коли ж свавілля цих осіб у нашому краї припинеться?! Правоохоронці, агов!

https://t.me/s/odessa_gorodovoy/638

4 коментарі:

  1. Тварь и бесстыжая хапуга этот Паламарчук. Похлеще своего шефа Гончаренка!

    ВідповістиВидалити
  2. Блядь как заебали эти болгары с Гончаренко и их урод Паламарчук. Суки ненасытные оставьте нас в поки уёбывайте с Украины жлобьё подлое, пусть ваши дети сдохнут за всё горе что вы нам причинили.

    ВідповістиВидалити
  3. Паламаря вернуть на нары!

    ВідповістиВидалити
  4. паламарчук пидарас

    ВідповістиВидалити