понеділок, 20 липня 2020 р.

Здесь лапы у елей дрожат на ветру...

На майданчику відкритого повітря відбулася премьєра фільму "Трьохчлєн побеждаєт". Це ремейк провалившогося в прокаті мінібастера  "Премьєра Арцизького хєра"!


У головній ролі "звєзда балєта" віце-мер Тетяна Агєєва (Червона Шапочка).

Сюжет по самі помідори оригінальний.

Віце-мер Червона Шапочка пішла у густий двір, аби зірвати для бабусі Радіонівни три огірка. Бо на таніни пиріжки балувана бабуся Радіонівна вже дивитися не може. (Спочатку був задум про три горішки для Золушки, але той, хто мав грати в їхній сім'ї Золушку, зараз не в Подільську)


Шапка пробиралася через зарослі і співала "Токмо волею пославшей мя бабулі". Настрій був гарний, права долоня приємно чесалася в очікуванні моцних огірків.

Але у дрімучих хащах двору на неї чатував рахітичний Сірий вовк Майтала. Він, поки чатував, під'їв усі гриби у дворі, але очікуваного результату в організмі не сталося. Сірого вовка Майталу трясло, він був ображений і пришелепкуватий. І дуже хотів чаю.

Хитра Червона Шапка на це і розраховувала. Вона несла йому у паперовому стаканчику чай з клофеліном. Шкуру вовка вони з Радіоновною вирішили постелити на підлозі спальні, біля ліжка. (Шкура у вовка рахіта була, а ось мясця на бульйон зась)

"Ти куди йдеш, дівчинко?" - загородив Шапці вовк Майтала.

"Та ось зірвати для бабусі парочку огірків" - зашарілася досвідчена мародерка.

"Парочку яєць у мене для неї зірви, - розреготався дотепний аматор вовк-рахіт. - Давай, курво, мені чай. Хочу чаю, аж на Левицького кончаю".

Таня-Шапка "нєдрожащей рукой" простягнула Майталі стаканчик.

"В лікарні в таких аналізи здають" - заявив ображений Майтала, але чай випив, разом із паперовою посудиною.

Поки він корчився у конвульсіях і пускав фіолетову піну, Шапка зірвала три огурчики для бабусі. Огірочки були неказисті і криві, але Тані Агєєвій байдуже. Їй для салата.


Потім освіжувала непритомного вовка Майтали і, закинувши шкуру на ліве плече, почимчикувала у любовне гніздечко до бабусі.

А освіжований рахітичний вовк Майтала, коли отямився, прикривши груди партквитком партії "Час змін" побіг займатися громадською активністю.

Щоправда, по дорозі його переїхав своєю автівкою якийсь мажор, але це зовсім інша історія.

Отака хуйня, малята

Немає коментарів:

Дописати коментар