четвер, 2 липня 2020 р.

Хто вбиває собак і котів на вулицях Подільська?

За достовірними джерелами редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ у Подільському відділку поліції, який в режимі онлайн переглядає усе що відбувається на вулицях Подільська цілодобово, саме особи, що їздять на машині з арцизськими номерами, розкидували отруєний собачий корм на вулицях Подільська.

Робилося це переважно біля сміттєвих баків, але іноді й просто на вулицях.

Особи поки ще не встановлені, але вони є звичайними виконавцями. Нас же, як і поліцію, цікавить замовник цих злочинів і мотив цих злочинів. Тому що ретельність і системність дій відкидають версію про божевільних маньяків догхантерів.

Немає нічого таємного, що не стало би явним, підкреслюємо ми для Руслана Івановича.

На наш оціночний погляд, ці нелюди пішли на ці злочини виключно виходячи із цілей брудної передвиборчої боротьби. Мета цих істот та їхніх злочинів дискредитувати місцеву владу, якій вони програють по усіх показниках і не мають шанс підняти свій в'ялий рейтинг вище аніж на пів шостої.


Тож вони почали труїти собак і котів, брехливо і підступно звинувачуючи у цьому місцеву владу. Для розповсюдження брехливих пліток в інтернеті найняли цілу команду ботів.

Ботоферма  Руслана Івановича і Максима Володимировича працює висолопивши язика, намагаючись дискредитувати місцеву владу,, але народ не надуриш! Можливо, в Арцизі чи Лугандоні, звідки родом ці "товариші", подібні злочинні технології і проходять, у Подільську - ні. Зачекалися цих персонажів на сайті "Миротворець".

Громада Подільська вже зрозуміла спрямованість цих злочинів, а редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ та чесні відповідальні правоохоронці міста мають намір довести розслідування до остаточного викриття замовників-злочинців.

Брудні технології і Пітак це одне й теж, завжди рука-об-руч. На цей раз це волохата рука Максима Степанова.

Подільчани, пам'ятайте, на собачках вони лише тренуються.

Спочатку проллється собача кров, потім - ваша!

Шануймося, і робимо опір, бо ми того варті!

8 коментарів:

  1. Питак урод и конченный гандон!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Накончанный гандон))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Видалити
  2. ментам ипрокурвтуре проплачено никто не будет этим заниматся

    ВідповістиВидалити
  3. Питак на все способен. Нелюдь!

    ВідповістиВидалити
  4. Да, питачок пошел ва-банк, бо понял что шансов у него нет(

    ВідповістиВидалити
  5. Не зря есть пословица,,пока чужой скривится,то родной уже заплачет.. "В городе есть местные кандидаты,зачем весь этот цирк? Насильно мил не будешь!

    ВідповістиВидалити