середу, 15 липня 2020 р.

Нова афера авантюриста Олексія Гончаренка!

Шахраюга Олексій Гончаренко, який бреше як дихає, особливо у привласнені собі чужих заслуг і виконанних робіт, знову вирішив порушити закон.

Він, руками його курочки Валентини Шульц, звернувся до Подільської мерії з повідомленням, що він буде звітувати перед подільчанами з 17 по 27 липня на відкритих просторах, у парку Труда та на площі автовокзалу перед рестораном "Бермуда".

По закону на кожну подібну акцію треба дозвіл міськвиконкому. Треба вказати точний час акції (від і до), орієнтовну кількість учасників, чи буде задіяна аудіо та відеоапаратура (бо децибели перевищувати не можна в міських умовах!)

Але туристу Льошику Гончаренку це усе пофіг, він, від імені своєї помічниці Валентини Шульц, прислав фількіну грамоту, більше схоже на програму відпочинку російського туриста у Турції.

До того ж Льошик хоче скористуватися нагодою і проводити незаконну передвиборчу агітацію. Передвиборча компанія ще не розпочалася, а Льошик, прикриваючись статусом нардепа, вже її веде.

Ми будемо фіксувати усі порушення закону, які він створить під час цих акцій і передавати матеріали із заявами у правоохоронні органи. А якщо Льошик влаштує масові заворушення, тоді і мандат його не врятує!

А ми побачимо, хто з кандидатів на посаду мера Подільська буде стояти по праву руку від злидня Гончаренка.

Кому ця банда віддасть Подільськ на розграбувуання для них.

Словом, спекотне літо починається і у Льошика вже підгорає під хвостом!


П.С. Чомусь під час карантину і епідемії короновірусу Льошик у Подільськ не приїздив, забув своїх виборців, а зараз знайшов час для піару.

Про що ти звітуватимеш, пустоголовий?

Немає коментарів:

Дописати коментар