четвер, 25 червня 2020 р.

Мама Мазур ширить лапті!

Безкінцевий цинізм чиновників ніколи не зникне, на відміну від тендітних динозаврів.

Тим більш, якщо його живлять такі персонажі, як мер Балти Мама Мазур!

Мама Мазур, коли обісреться, завжди волає: Дєржитє вора! - вказуючи з унітазу пальцем на південь, в бік Подільська.

Відсилаючи людей з підозрою на короновірус в опорну лікарню в Подільськ він бадьорим піонерським фальцетом рапортував, що в Балті, завдяки його зусиллям, короновірусу немає.

Коли ж влада Подільська навела у місті порядок з карантином, із захворюванністю, в опорній лікарні, і після того ще й подякували місцевим лікарям, а в Балту прийшли сумні результати тестів на короновірус, ця мавпа Мама Серьйожа Мазур вирішив, за своєю йобаною звичкою, відігратися на полі дешевого популізму.

Але навіть тут він - дешевка. Нічого креативного не вигадавши, просто змавпував у китайців та італійців, аби поаплодувати лікарям. Примусив свої чиновників на чолі із собою хитрозробленим похлопати в долоньки на відосик! Усе, короновірус переможенний, а дорогий Леонід Ілліч со товарищі хлопають задоволено з трибуни. Бо руководящую роль партії ніхто не відміняв!

Ну мавпа як і є - мавпа! Сука, йобаний мер Органчик із Салтикова-Щедріна.


Історія ходить по спіралі, але чому там на сходинках виникають не Чикаленки із де Голлями, а такі от Мами Мазури? Содєржатєльниці борделів?

Поздравляємо вас, гражданін Мазур, усрамши!

У вєрном направлєнії срьотє!

6 коментарів:

  1. Да он реальный педераст! Ворьё загребущее, ненасытное! Короновирус он победил, хай тестя своего сначала победит ) А то ходит под каблуком у тестя и жены. Смотреть противно (

    ВідповістиВидалити
  2. Да Серёжа умеет только мордой с трибуны отсвечивать да жене пизду лизать(

    ВідповістиВидалити
  3. Мама Мазур любит скорость )))

    ВідповістиВидалити
  4. Редкосный пидарас наш мэр. Но сами себе такого выбрали. Задурила нам голову эта евр.кая мафия. Главное, теперь не ошибится. А Мазурик пусть уёбывает в Польшу, где он себе недвижимость прикупил. Почему СБУ не расследует его польские оборудки? Там же сплошная коррупция и грабёж!

    ВідповістиВидалити
  5. Серьожа підла рожа, нас обікрав і холуїв наняв, щоб розказали гоям, про їхнього героя!

    ВідповістиВидалити
  6. Мазурик это хрен с бугра, женился на дочке Гедзуна, и думает, что бога за бороду схватил. А работать не умеет, потомушто сам неуч и бездарность. За юбку держится. ноль полный.

    ВідповістиВидалити