вівторок, 24 березня 2020 р.

Порноактриса Оля Мистиславська прагне за будь-яку ціну повернутися в Подільськ!

Як відомо широкій місцевій громадкості, і ми про це не раз писали, слідчого поліції Олюню Мистиславську відправили назад у Окни, звідки вона, власне, у Подільськ і приїхала.

Бо усім набридли злочини цієї злочинної особи. І якщо цій злочинній особі Олічці плювати на свою репутацію, то керівництва на репутацію правоохоронних органів, яку злочинна Ольга підривала своїми діями, не плювати!

Усьомуу є межа, Мистиславська перетинала її щодня "входит и выходит, входит и выходит!" Тож Олю і відправили назад, позбувшись цього лиха і давши їй можливість виправитися чесною працею.

Натомість порнозірка у погонах працювати не хоче, а хоче назад у Подільськ знову осідлати кримінальні грошові потоки! Хоче аж окропом пісяє!

З достовірних поінформованих джерел нашій редакції стало відомо, що Ольгиня-Диня вмовила свого коханця (агов, Гриша, а ти знаєш, що у твоєї громадянської дружини є коханець в органах!) занести за неї 10000 доларів хабаря за її повернення в Подільськ!

Ми відслідковуємо шлях цих грошей і поінформуємо читачів сайту про це!

Не для того, аби Гриша дізнався ім'я коханця нашої порноактриси, а тому, що повернення Мистиславської в Подільськ знов внесе смуту, бардак і інтриги в роботу Подільського відділку поліції.

Але хочемо акцентувати для наших читачів увагу ось на якому факті.

Ви уявляєте скільки планує злочинним чином заробляти Ольга Мистиславська у Подільську, якщо за своє призначення (повернення) вона готова заплатити такі гроші!

Усім відомо, що вона фальсифікувала справи, деякі з них незаконно закривала, не реєструвала, вимагала з бізнесменів гроші за закриття  справ, або, навпаки, погрожувала відкриттям у разі несплати їй хабаря! Це тупа вівця-безпредєльщиця! По якій вже давно тюрма плаче!

І замість того, аби чесною працею довести свою профпридатність в Окнах, вона тупо намагається всучити хабаря одеському начальству за вирішення питання із її поверненням до більш об'ємного кримінального потоку!

Це справжній беспредєл, відсутність не тільки етики поліцейського, але й людської честі і гідності.

Тому загін і редакція Котовських Партизанів займеться щільним розслідуванням цієї справи, буде її широко висвітлювати в усіх засобах масової інформації та писати заяви керівництву МВС, Генеральної прокуратури і керівництву держави!

Також Олюня пише в усі інстанції, що буцімто її певні міські сайти, в тому числі і наш, ображають. Ми ж вважаємо, що це вона ображає правоохоронні органи і наше місто своєю присутністю!


Зло не лишиться непокараним! Злочини будуть пресічені!

5 коментарів:

  1. На хуй с пляжа эту бандитку!

    ВідповістиВидалити
  2. Абсолютно безумная бабенка с огромной короной на голове. К тому же очень лживая!

    ВідповістиВидалити
  3. Да,это продажная и лживая тварь!!! Шлюха!!! Пересеклись с ней. Подстилка дешевая!

    ВідповістиВидалити
  4. Пусть у Гари Потера отсосет.

    ВідповістиВидалити