пʼятницю, 6 березня 2020 р.

Подільський "громадський активіст" виявився злочинцем-валютником!

Міша Десятников виявився не тільки сепаратистом, особою з подвійним громадянством і судовим кляузником-сутягою на зарплаті у мафії Ігоря Чорного і Юрія Тіори, але й відвертим злочинцем-кримінальником!

Він був затриманий міліцією під час скоєння злочину на залізничному вокзалі станції Котовськ, заарештований і визнаний винним судом.

Причому злочинець Михайло Десятников на суді визнав свою вину!

Відомий прихильник партії Опозиційний блок торгував на залізничному вокзалі валютою, переважно російськими рублями, придністровськими рублями та молдавськими леями. Причому оперував значними сумами, вилученними у нього. При цьому на суді торочив про своє важке матеріальне становище. Хоча у редакції є свідчення жінок-проституток, послуги яких Міша щедро оплачував. Тобто, на простітуток і Міші гроші є, але матеріальний стан у нього важкий.

Мішаня, ти або хрестик зніми, або труси одягни, матеріально бідолашний ти наш.

Також Міша Десятников незаконно продавав пасажирам потягів картки поповнення для мобільних телефонів. Як ми бачимо з матеріалів справи і суду, у Десятникова були картки усіх операторів в Україні в чималенькій кількості на чималеньку суму.

Ми публікуємо постанову суду по справі злочину вчиненому Десятниковим Михайлом Іллічем. Читайте:



Затриманий міліцією під час скоєння злочину (незаконна торгівля валютою) Міша Десятніков дає покази і зізнається у злочині.

І цей відвертий сєпарський підорас прикривається чесним іменем українських пенсіонерів!

І цей злочинець ходить вулицями нашого міста і прославляє путіна-хуйла, ганьбить захисників України і діючу українську владу.

І цей злочинець працює у подільських фермерів і отримує від них гроші! Це свідчення рівня патріотизму і морального обліку місцевих фермерів, що співпрацюють з сепаратистом і кримінальним злочинцем!

І тільки справжній патріот і громадський активіст, захисник України, доброволець Олександр Ярошенко дав відкоша цьому злочинцю і сепарському ублюдку, пофарбувавши його пику у колір зелених чоловічків!

Тому не дивно, що злочинець Десятников працює в случкє з кримінальником Майталою і мамкойобом Левицьким на мафію Чорного-Тіори!

Вони усі троє злочинці, збоченці і сепаратисти. А Майтала і Чорний ще й російські шпигуни, що працюють на ФСБ.

Містяни мають знати своїх злодіїв! Правда Переможе! З нами Бог!

2 коментарі: