середу, 26 лютого 2020 р.

Барижні шакали Подільська виявилися переляканими шакалами!

Як ми вже писали Віталій Драгомарецький не тільки відомий сєпар, що представляє у Подільську сєпарську партію "Наш край", не тільки шахрай і барига, що обкрадає країну під час війни, але й ганебний боягуз.
https://kotpartizanen.blogspot.com/2015/10/blog-post_46.html
https://kotpartizanen.blogspot.com/2019/12/blog-post_69.html

Через своє боягузтво від платить гроші пасивному педерасту і дрібному бандючку Юрочкі Майталі.

Рекетир Майтала наїхав на Драгомарецького, мовляв, або плати гроші, або буду про тебе відео знімати, де буду тебе поливати брудом. Переляканий Драгомарецький одразу підняв лапки вгору і відслюнявив Майталі грошенят, скільки Майтала й вимагав.

Тепер платитиме щомісяця.



Тож отаких держчиновників і комерсів-бариг ми маємо у Подільську. Нездатних навіть послати нахуй дрібних шантажистів-рекетирів.

І настільки дурних, що не розуміють: коготок зав'яз - усій пташкі піздець!

Більш хитровиїбаною виявилася відома рекордсменка з мерії Тупа Пізда. Вона вже давно платить Майталі гонорари за його дибільні наїзди на мера Анатолія Іванова. Бо підсиджує по своїй непереборній підлій звичці.

Так ось, коли Котовські Партизани виголосили, що Муйдалі платять ті, кого від не поливає брудом у своїх інвалідних відосиках, Танька Агєєва, одразу зметикувала, що Майтала має її злєгонца покритикувати, та не проти а по шерсті гладячи.

Тупа Пізда, як відома інтриганка, що об'йобує виключно сама себе від свого тупізму, проплатила і організувала прихід двох інвалідних потвор, Десятникова і Майтали, до себе в кабінет, начебто, вони на неї наїхали. Комізм ситуації є у тому, що старий поц Міша Десятников вже багато років сидить на зарплаті в Плойки, а Майтала віднедавна на гонорарах.

Але Тупа Пізда на те й тупа, що свято вірить, що її тупенькі мутки ніхто не розуміє, і не здатен розвінчати.

Майтала, повний рот гімна і сперми, й тут облажався. Щось бекав і белькотів, сипав компліментами, ну, словом, всрався, що перебільшить, бо добре знає Тупеньку Піздяшку, із її підозрілістю і психічними зривами. Її холуям з нею завжди краще недосолити, аніж пересолити. Недоїбати тут не рахується в правилі.

Словом, Щтірліц-Агєєва вчергове завдання резидента Тупої Пізди провалила.

Тож ми розкрили нашим шановним читачам ще двох спонсорів організованого злочинного угрупування Майтала-Левицький-Десятников-Чорний. Маски зірвані.

У найближчий час обіцяємо відкрити для широкого загалу інші, дуже відомі!, імена тих, хто фінансує злочинність і масові заворушення у місті через майталу і левицького.

Будете здивовані, які шакали переховуються під овечими шкурами.

А Віталій Драгомарецький навіть не шакал, а просто переляканий ворюга, який краде, і щоби не привертати увагу до нього і його крадійства готовий платити гроші хоч сатані, хоч майталі.

Отак і живемо, посполиті, серед, гімна, що випірнуло на поверхню суспільного життя у Подільську

9 коментарів:

  1. Тупая Пизда жжет!Никак не угомонится бабулька! Внучку давай иди нянчи, плойка дурная!

    ВідповістиВидалити
  2. Таня - плойка платит бандитам Максимова, чтобы те ночами разрушали здание на улице Вокзальной. Максимова в суде защищает адвокат Цуркан, он давно у Максимова в банде, он вырос и жил на Комсомольской. Судью Павловскую уже давно по этому делу купили и заплатила ей Таня-плойка. Если Максимова посадят, он расскажет какие заказы ему делала Агеева-Панеполюк на выборы и как они запугивали и били местных фермеров, которые выступали против любовника Тани - Плойки Паламарчука.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. цуркан такой же пидарас как максимов куринные мозги сопровождающие желанием наебать

      Видалити
  3. Драгомарецкий бздун. Альхен голубой воришка. Крадет и стесняєтся))) Вот и башляет Майтало как Альхен Остапу Бендеру)))

    ВідповістиВидалити
  4. Да Юрик хвастался, что Драгомарецкий ему отбашлял чтоб Юрик его не трогал )

    ВідповістиВидалити
  5. Нормально канабиса с Юриком курнули на деньги Драгомарецкого )

    ВідповістиВидалити
  6. Драгомарецкий не заплатил Майтале. Сегодня на Фейсбук разместили видео овцы Драгомарецкого и Майтала курят траву.

    ВідповістиВидалити