суботу, 22 лютого 2020 р.

Повернення побитої собаки!

Наша сука Оляшка Мистиславська повернулася, як побита собака, в смт Окни, звідки вона виїздила на посаду начальника 2-го відділу слідства Подільського відділку поліції з королевським апломбом!

Вона розповідала усім, що її талант помітили Юра Тіора і Ігор Чорний, що вона тепер зробить велику кар'єру, буде істи монпасьє і круасани, що жити в цьому селі то не для такої віп-персони, фиркала співробітникам презирливо у ніс.

Олька ХуйСергіївна Задавака настільки тупа, що повірила розводу Парфірича Тіори, що вони в Подільську "місто тримають", що скоро усіх своїх ворогів знищать, і що, якщо вона їм допоможе, то стане начальником поліції у Подільську, бо вони настільки могутні особи, що це їм раз плюнути! Настільки повірила, що навіть розсунула ноги перед Тіорою, аби тільки вислужитися перед цими "великими панами"!


Тіора їй казав, що вона може порушувати усе і йти на будь-які злочини та беспредєл заради служіння їм. Вони, мовляв, її завжди прикриють. Втримають і відмажуть.

Оляшкі це сподобалося, їй, колишній простітуткі і торговкі пиріжками з лотка у селі Зеленовка Білгород-Дністровського району, було приємно насолоджуватися безкарністю, вчиняти злочини та інтригувати.

Але недовго музика (фрейлики) грала, недовго Тіора краков'яка танцював.

Терпіти Оляшкині злочинні продєлки в поліції Подільська не стали і відправили її з ганьбою назад, в чому була, з пониженням. Ну, тобто, гарувати, а не селфитися з хуєм в роті на залізничному вокзалі.

І ніякий Тіора з Чорним, "хазяї життя", їй не допомогли. Та й не мали такого наміру. Профурсєтку Оляшку банально використали для брудних справ, за які вона ще понесе кримінальну відповідальність. І наступні пиріжки вже буде пекти в тюрмі.

Крім того, що кар'єра Ольгині-Дині стрімко пішла униз, є ще й моральні аспекти у цій історії

Уїзджала пона розпушивши хвіст, але у Подільську довела свою професійну неспроможність і з ганьбою повернулася назад. Люди не забули з яким фурором і пихою вона відчалювала. Зможе вона дивитися в очі цим людям до яких вона поставилася зверхньо і зневажливо, помічаючи іскорки сміху і глузування в їхніх очах?

Друге. Перебуваючи в Окнах в минулій каденції вона була коханкою прокурора Сергія Фєдосєєва. А потім ця поблядушка цинічно поміняла молодого красивого хлопця на старого і осоружного зовнішньо Парфірича Тіору. Ми думаємо, що хлопець образився. І навряд чи прийме назад у свої обійми Ольгинину диню. Але навряд чи йому буде приємно майже щодня бачити зрадницю, яка проміняла його на таку нікчему і сволоту, як Тіора.

Хоча для такої аморальної істоти, як Оляшка ХуйСергіївна, моральних проблем у цій ситуації не існує, але певний дискомфорт на роботі вона відчуватиме. Не кожен день тебе копняком під зад посилають туди, звідки ти вилізла.

Отакі історії трапляються завдяки набору усілякої швалі з трьохмісячними курсами на роботу в поліцію. Які не закінчили ані юридичних вишів, ані школи міліції, і не усвідомлюють відповідальності на роботі в правоохоронних органах. Вони думають, що можна фальсифікувати матеріали кримінальних справ, продавати кримінальні справи, влізати в базу данних і видаляти звідти кримінальні справи, творити інші безчинства і кримінальні злочини і не нести за це відповідальності.

Враховуючи те, що Оляшка Мистиславська одразу стала поливати брудом, наклепами і погрозами своїх колишніх подільських колег, висновків ця бундючна потвора не зробила і історія її покарань на цьому не закінчиться.

Ти, Оляшка, до Тіори з Чорним по допомогу звернися. Вони дадуть тобі дуже "цінні" поради.

"Слухай мене - і тюрма не мине!"

П.С. І в зарплаті Мистиславська суттєво втратила. Це і є оцінка її роботи, її як працівника поліції.

Тепер Оляшка буде економити на бананах, Пепсі-Колі і губній помаді

11 коментарів:

  1. Цікаво а кобель Тіора нюхає у цієї суки між задніх лап перед тим, як на неї заскочити? ))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Действительно сука! Редкосная. И падлюка. Змея подколодная.

    ВідповістиВидалити
  3. Лохушка тупа. Як можна вірити Чорному і Тіорі? Це проходимці. Розвели дівку)

    ВідповістиВидалити
  4. Отжеж блядь! Угашенная она чтоли? У кого то на дачи?

    ВідповістиВидалити
  5. Блядина. И подлая блядина. Она много людям зла сделала. Мне тоже. Но я думаю что отольются ей людские слезы.

    ВідповістиВидалити
  6. Значит ищут ее киевские чтобы отправить Олечку на окружную обслуживать клиентов. Вот и прячется подальше. Но в прокуратуру ее Тиора все равно всунет, у него там жена Галактионова в отделе кадров работает.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не смішіть. Тіорі зараз треба самому думати, як би не бути засунутим у тюрму. Повірте, усі підстави для цього є і організаційні засоби у вигляді кримінальних справ робляться. Можливостей таких у Тіори немає. Стосовно пані Галактіонової то там усе непросто. Вона не знайома з Тіорою, він їй нафіг непотрібний, аби ламати свою кар'єру, І, врешті решт, не вона вирішує кого брати на роботу в прокуратуру, а кого ні. До речі, до колишньої дружини Галактіонова ми жодних претензій не маємо. Отаке

      Видалити
    2. А Оляшкі дійсно потрібно і вже час повертатися на Окружну.

      Видалити
  7. Тупая сука.Завжди була и сдохне!

    ВідповістиВидалити
  8. Она реальная хуесоска-смоктальщица дешёвая, ей на губу может покласть кто угодно.

    ВідповістиВидалити
  9. Да Оля реално в Котовске сосала у всех, но ошибдась з тем у кого надо сосать. Сосала б у Ярошенка проблем б у ее жизни не было. А она сосала у Тиори и Чёрного. Отака малята в Олиному роти хуйня :)

    ВідповістиВидалити