суботу, 22 лютого 2020 р.

Нарив ніяк не лопне! Подільські лікарі завжди безкарні за свої злочини і службову недбалість!

В неділю 16 лютого на Подільському ринку помер 66-річний чоловік. Причиною його смерті став сердцевий напад та злочинна недбалість подільських лікарів.

Коли людині стало погано, його донька одразу ж викликала "Швидку". Станція "Швидкої допомоги" знаходиться зовсім недалеко від базару, де трапилася трагедія. Але це стало трагедією завдяки тому, що цю незначну дистанція "Швидка" не могла здолати 1,5 години! Тобто, "Швидка" приїхала на місце події лише через 1,5 години після виклику!

Також свідки вказують, що фельдшер був у неадекватному стані, точніше - п'яний!

Саме тому мешканець нашого міста і помер!

Не отримавши допомоги від цих лікарів-вбивць!

Подільські лікарі - то вбивці і бариги!

За 3 хвилини вони тільки на виклики Майтали прибувають, аби зафіксувати червону пляму на його нозі і поміряти йому тиск! Скільки людських життів на їх скривавлених руках!

Начальник слідства Подільського відділку поліції Роман Міхель заявив, що порушено кримінальне провадження за статею 115 ККУ (умисне вбивство).




Побачимо, як на цей раз спрацює Подільська поліція

3 коментарі:

  1. Блядь, от этих уродов никогда помощи не получишь! Только деньги умеют вымогать! (

    ВідповістиВидалити
  2. Сколько людей умерло по их вине, понакупали димпома эти жулики. Толку от них нет. Давно разгогять эту мафию надо. Скольким людям жизнь искалечили из за своего непрфесионализма и неправильно поставленых диагнозов!

    ВідповістиВидалити
  3. У меня мама умерла по вине этих пидарасов. Пусть будут прокляты!

    ВідповістиВидалити