середу, 18 березня 2020 р.

Льошик Гончаренко грає на підвищення ставок!

Як досвідчений гравець із купою запущених хвостів, Льошик Гончаренко розуміє, щоби виграти, чи, принаймні, утриматися у межах математичної погрішності, треба грати на підвищення ставок.

Тобто, кожного разу треба робити ще нагліші заяви і показувати, що ти, буцімто, нікого не боїшся.

А Льошик боїться, хвости тремтять і шаленіють безвідповідно від наказів голови.

Він розуміє, що час до батька (Костусєва) у Ригу, тому йому, на відміну від батька, який гайнув ще за часів Януковича, потрібен статус політпереслідуваного.

Усі неадекватні дії Льошика свідчать про те, що він не хоче сідати за кримінал, а прагне прикритися політикою. Як на росії кажуть, "прокрався - одразу кричи, що патріот!"

Але й "хазяйство" накрадане непродане, хто ж купить у лузера? у якого завтра задарма заберуть? та й деякі забов'язання перед кримінальниками тримають. Їм політикою прикритися аж ніяк не вийде.

Тож Льошик грає на підвищення ставок, форсує ситуацію, доводить її до абсурду. Такі собі предсмертні хрипи чистим музичним контральто порнозірки.


Не здивуємося, якщо Льошик невдовзі і довідку із божевільні пред'явить. Яку йому власноруч подєльнік Міша Шмушкович підпише.

І от що цікаво, правоохоронцям треба у першу чергу відслідковувати пересування саме Мойші Шмушковича. Бо він точно не хоче сидіти з Льошиком в одній камері і на підвищення ставок не грає. Йому маріонетки Гончаренка вистачає аби мати на своєму хлібі з маслом ікру осетрових риб.

Так от, як тільки Мойша Шмушкович захоче поїхати в Ізраїль, аби провідати там свого друга двоюрідного брата Миколи Леонідовича Скоріка-Ейдельмана - все, шайку треба брати! У Льошика вже в кишені білет до Риги, а в Паращенка - до Пловдіву.

А закос під придурка, чи брискання собі в обличчя попелом фенікса партії Регіонів, як любить це робити підорас, фальсифікатор і кримінальник Гончаренко - то для тих, яких колись колоритно охарактеризував Михайло Грушевський сам звідти.

Велике нагадування і порада для усіх бізнесменів: не купувати жодного майна у Льошика на Півночі Одещини. Безкоштовно дістанеться.

Ну й не забудьте про долю малую в цій корові загону Котовських Партизанів!

А то овес для коней нинчє дорог!

7 коментарів:

  1. Дякую, хлопці! Чесно і щиро про цю падлюку!

    ВідповістиВидалити
  2. Тварь. Уничтожать безжалостно. Почему Зеленский с ним цацкается? Гончаренко же ненавидит Украину!

    ВідповістиВидалити
  3. Льошик тварь скотина і гамно!

    ВідповістиВидалити
  4. Партизаны вы как всегда неперевершени! Точная оценка ситуации!

    ВідповістиВидалити
  5. Когда же посадят злодея? Президент, включи власть!

    ВідповістиВидалити
  6. Партизани як завжди жжжгуть! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  7. Этот урод уничтожает наш край со своими болгарскими подельниками! Владимир Александрович, обратите внимание займитесь этим разгулом бандитизма! Вы наш президент!

    ВідповістиВидалити