неділю, 10 вересня 2017 р.

Якщо людина і вор і дурень - вона обов'язково стане телемагнатом

Йобнута на усю мойшину голову редакція телеканалу "Думская.таки.да" вирішили зайнятися інформаційною проституцією на теренах Подільщини. Ну вибори в громаді новоствореній наближаються, а тута Мойша з Льошиком запрагнули собі вкрасти української землі більше аніж два метри вглиб.


Тож вирішили пройдисвіти поторгувати єблом, як останні шльондри, перед телеглядацьким електоратом Подільщини. Все по-путінськи, як вони звикли: ми їм із зомбоящика - лапшу, вони нам - свої голоси, гроші, майно, землю.


Прикупили ці два декларовані голодранці частоту і затіяли влаштувати у Подільську квартет, перепрошуємо корпункт. Навіть цілу "дорогу редакцію".

Звичайно, для облаштування цієї богадєльні їм знадобилася рюскоязичная путіністка і з досвідом сраколизства.

Завдання не з легких, але такі критерії відбору на телевізії "Думская.таки.да". Скрєпность в усьому по самі пєйси.

                                                            Мойша і його журналісти

І тут Мойша Шмушкович згадав, що колись він прислав пару упаковок "Тайду" для відбілення репутації і трусів подільській зірці стриптизу, королеві мух і гамна, йобнутій на усю свою немиту голову вонючці Танічкі Дуральчук. Вона потім його охуєнну подяку в фейсбуці наклацала, хоча б краще голову і пахви підмила дармовим пральним порошком. Бо сама собі не купить, в Танюхи гроші водяться виключно на шмурдяк і хлопців з авторинку, де вона працювала поки Мойша Шмушкович не поставив її керувати своєю інформаційною богадєльнею

До того ж вони перебували разом в партії Ригіонів, Дуральчучка з 2004 року, а Мойша з Льошиком - від народження. Разом ходили в "сабельний поход" за русскій язик, тож: два дебила - это сила! Вирішив про свій тандем з підстаркуватою п'яничкою з авторинку Мойша.


Упс і йопт! Бінго! Скажемо ми у захопленні. Тепер напади алкогольних еротичних марень сінюшної творчої нємощі будуть спрямовані в куртуазний бік одеської ригівської бидлоти.


Тепер молодим бодібілдером прокинеться богатир землі Русскоязичной Мойша Гейшевич Шмушкович. http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/07/blog-post_26.html


І Танюха, з повним на те правом, дригаючи ногами, як дихлофосний тарган, заспіває на хвилях телеефіру "Думская.таки.да" свій хіт "Бодибилдер молодой, гой-еси, гой, гой..."

Але ж ветеринари Шмушкович і Гончаренко впевнені, що кожна кухарка може керувати редакцією. Ондо ветеринар Гончаренко навіть претендував на посаду міністра охорони здоров'я. Тож безголові хапуги впевнені Танічка впорається.


А Шмушкович тим часом підмінить Дуральчучку на авторинку. З нього вийде чудовий реалізатор автозапчастин.

Це ж краще, аніж двірником на хохлів працювати:


Та й місце на авторинку вже танічкіною жопою намолене.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_35.html

Словом, чекаємо сводкі від "Совінформбюро" у виконанні подружки Гадіка Колісниченка.

Кажуть, що вор іноді відпочиває, дурень - ніколи. А якщо людина і вор і дурень - вона обов'язково стане телемагнатом

3 коментарі:

  1. Бачив нашого бодiбiлдера в кафе кардiнал з Дурвльчук в середу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вони знайшлися! Мойшу в дитинстві із сім'ї Дуральчуків циганські євреї викрали!

      Видалити
  2. Бля, пипец! Дальчучка на ТВ! С её кривой мордой, косым глазом и куринными мозгами! Не думал, что евреи такими тупыми, как Шмушкович, бывают! От таки горе в еврейской семье! Местный дурачок!

    ВідповістиВидалити