середу, 6 вересня 2017 р.

Шпигунські ігри навколо віце-мера Подільська

З'ясувалося, що коханець-онучок Тетяни Понепалюк, крім свого кримінального минулого, є відвертим сепаратистом, родичі якого воюють у терористичних угрупуваннях проти України на боці ДНР.

Тож нам видається, що їхній зв'язок (злигання) не є випадковим. 

І коханець-травесті є не просто естафетником після Біки і, як писав улюблений російський поет президента Володимир Маяковський, "прочих там разных членов". Тут не тільки блядська інтрига, підопліка, але вимальовується і страшна складова!

Не ну, можливо, у бабуськи захмарилося в голові і потекло десь від перспективи свальної злоїбучості, і, з криком "Я ваша навєкі", вона шубовснула, як перестиглий колос під лопастю комбайна, у пучину розпусти, але її коханець-онуча, крім меркантильних завдань, міг мати ще й завдання із терористичних російських центрів.

Як відомо, пані Плойка - чиновник підвисокого рангу і носій важливої інформації. Має широкі зв'язки не тільки у подільських торгових точках, але й в Одесі, Києві та Іспанії. Тож у конвульсивних приступах оргазму, де вона беззахисна, може стати цінним джерелом інформації для окупантів і ворогів Української Держави.

У нашому прикордонному районі, у стратегічному місті, на вузловій залізничній станції такий агент для російських окупантів - просто знахідка. Ще й сама оплачує роботу вербувальника! Постачає йому засоби зв'язку та пересування.

Тож ми звертаємося до компетентних правоохоронних органів із вимогою перевірити першого віце-мера Подільська на детекторі брехні та ізраїльськими тестами Клайперона-Зільбермана.


Потрібно з'ясувати чи є Тетяна Понепалюк свідомим агентом російсько-терористичних спецслужб, чи агентом впливу? Чи вона вночі в кабінетах мерії ксерить документи, а потім передає шифровки через коханця кацапам, чи просто вона німфоманиста балакуча баба, "болтун - находка для шпиона"?

У будь-якому разі щільний зв'язок першого віце-мера українського міста з представником сепаратистів Сходу України у воєнний час є неможливим і дуже підозрілим. Такі зв'язки мають бути на контролі спецслужб і правоохоронців.

Ми можемо закликати наші спецслужби до пильності, закликати Тетяну Степанівну до порядності вище будь-яких сил.

Але...

Також є переконливі свідчення про давні тісні родинні зв'язки ТП із відомим російським терористом Гіркіним. По нашим данним, та данним антропологів, вони є рідними братом і сестрою. Про що свідчить оце фото:



Тож можливо сексуальні стосунки між Тупою Піздою та колишнім гвалтівником лише легенда прикриття для глибоко законспірованної шпигунської терористичної організації, що діє у Подільську. Насправді, вони усі ночі готують диверсії та саботаж.

Земляки, якщо ви помітили золотавий "Лексус" чи білий "Мерседес" пізно ввечері у парку чи лісосмузі, негайно звоніть на гарячі лінії СБУ, Прокуратури, Поліції, а також 101 та 103.


Немає коментарів:

Дописати коментар