четвер, 7 вересня 2017 р.

Карколомні зміни у рейтингах кандидатів у ВР від нашого округу

Котовські Партизани ретельно відслідковують рейтинги майбутніх кандидатів у Верховну Раду по нашому округу. Останні рейтинги нас порадували і ось чим.


На першу позицію рейтингу очікуванно вийшов Вадим Козачок. Його системна праця на посаді голови Кодимської райдержадміністрації дала свої плоди й на електоральному полі округу. Дороги, що будуються в районі, інвестиції в район, розквітлі села Кодимщини, правильне професійне спілкування з обласними та місцевими ЗМІ та вдалий другий Кодима-фест дозволили набрати йому 14 відсотків та вийти на перше місце в рейтингу. Зауважимо, що такого високого відсотку перед наступними виборами ще не було ні в кого з попередніх лідерів. І рейтинг Козачка має тенденцію до зростання. Козачок впізнаваний виборцями по усьому округу.

З третього на друге місце у рейтингу ймовірних кандидатів перемістився Володимир Осіпов. Він також значно підвищив свої електоральні показники. І також завдяки системній роботі з виборцями, благодійництву та правильним пріоритетам у визначенні найважливіших проблем та больових точок громад округа. Зараз у Володимира 11%, але його електоральне поле має можливісті для збільшення. Наступні його кроки стануть визначальними для цементування та можливого збільшення його рейтингу.

Стрімко піднявся у гору й Віталій Свічинський. Наразі він із 8-ми відсотками посідає третє місце у рейтингу. Наскільки ця тенденція стабільна важко сказати, бо наразі йому відійшли голоси конкурентів, які недопрацьовують, або вирішили включитися у передвиборчу гонку трохи пізніше, але з більш потужним грошовим та адмістративним ресурсом.

Рейтинг Сергія Петровського, який колись перебував на другому місці, продовжує невпинно зменшуватись. Бо крім бігбордів, мешканці округу не бачать від нього позитивних справ. Сергій майже не приділяє уваги спілкуванню з виборцями, тому й не сприймається наразі всерьйоз. Його розрахунок на партійну бютівську структуру та на власний грошовий ресурс швидше за усе не дасть йому бажаного результату. Змінилося суспільство, змінилися вимоги виборців до кандидатів, і перемогти старими методами сьогодні вже неможливо. Перевага на наступних виборах буде у тих, хто працює "на землі". На сьогоднішній день рейтинг Петровського налічує 7%.

Безумовним розчаруванням для виборців округу виявився Сергій Паращенко. Рейтинг його стрімко впав донизу. Цьому посприяли і його зухвала зверхність та пихатість у поведінці і, безумовно в першу чергу!, ті негативні статті про нього в загальнодержавній та обласній пресі. Паращенко явно не оцінив впливу преси на суспільство і громадську думку, і це зіграло з його рейтингом злий жарт. З самого верху він упав майже донизу, перетворившись на антирейтинг, який як відомо здолати майже неможливо. 4 відсотки це явно замало для такого амбітного пана і дуже низька стартова позиція для перемоги. Два підряд програші Антону Кіссе довліють над ним Дамокловим мечем. Та й у радниках у окрузі у нього пани Понепалюки, які двічі поспіль безславно програли вибори. Ситуація майже патова.

Завдяки наполегливій праці і дотриманню обіцянок підвищив свій рейтинг Олег Янчевський, але наразі його діяльність обмежується межами міста Подільськ, тож шанси по округу в нього, як і раніш, невисокі. До того ж громадська та політична діяльність пана Олега дещо сумбурна, не має концептуальних ознак.

Для політичних лузерів Шмушковича і Драгомарецького остаточно висохли останні краплі роси, яким вони могли втамувати свою електоральну спрагу.

Най п'ють "Бірзульську".

Тож продовжуємо відслідковувати електоральні вподобання мешканців 137-го округу, продовжуємо слідкувати за справми ймовірних кандидатів і запасаємося попкорном. Гречку і видовища вони нам самі забезпечать

Немає коментарів:

Дописати коментар