суботу, 9 вересня 2017 р.

Гандзя - рибка, Гандзя - птичка, Гандзя - гарна молодичка!

Як і передвіщав мер Іванов, завдяки блокаді трапився газовий колапс.

Газобленерго відрубало газ у найкрасивішому будинку міста Подільськ. Тому самому гламурно рожевому, оточеному альпійськими горками і водоспадами, садами Семіраміди і прудами, штучними річечками і квітниками з екзотичними квітами і рослинами на клумбах, що знаходиться вглибині за "Грандом" і є резиденцією і любовним гніздечком Тані Плойки, першого віце-мера Подільська.

Тому самому красивому будинку, який записаний на маму першого віце-мера, і яка проживає в селі Коси. А "бледная мышь" чиста перед законом, аки церковная. Ну нічого у неї в кишені, крім міського бюджету немає!


Сума боргу за газ у принципового чиновника і патріотки обраховується числами з 5-тю нулями! Вай-вай-вай! Ето же надо так оголодать! Зуби на полиці!

Мабуть, бізнесове минуле, коли вони по комунальним контрактам від Іванова нікому нічого не платили, тяжіє над ними нездоланною кармою. Але колапс, про який попереджував мер Іванов нагрянув незворотнім піздецом.


На оплату газу у будинку грошей у ТП немає, на борги по бізнесу - немає, а на "Мерседеси" та айфони для молодих коханців є!

Тепер Тетяні Степанівні знадобляться два молоді коханці, аби вони разом, силою тертя, зігріли її у цьому величезному неопалювальному палаці!

Бо кохання переможе усі колапси і блокади!

Тільки старий пердун Іванов цього не розуміє. Сам зігрівається старечим дідівським способом і продовжує лякати усіх колапсом.


Немає коментарів:

Дописати коментар