четвер, 21 вересня 2017 р.

Сліпим одеським провокаторам-папугам присвячується! Вам що повилазило?!

Дивимося уважно на фото. Державний прапор України  висить на будівлі Котовської Прокуратури.

Панове провокатори, ви можете ще раз себе "висікти", можете знову брехати про відсутність прапора, але він там висить і буде висіти, навіть якщо Юра Парфірич Тіора буде крадькома знімати державний прапор кожного дня.


А якщо треба буде, то ми, загін Котовських Партизанів, повісимо на прокуратуру ще й червоно-чорний бандерівський прапор!!!

Що тоді кричатимете? Що знову непорядок?!!! Що на державній установі не має бути бойового прапора УПА? Бо Міша Десятников та Натаха Рязанова здригаютьмся при слові УПА? А потім довго лікуються вазелином?

Тож провокаторам порадимо зайнятися більш звичною для себе справою: вилизуванням жопи за гроші у представників ОЗУ Чорного-Галактіонова-Тіори, але не в публічній площині.

Бо бридко дивитися на їхні жалюгидні потуги обслужити орально і анально подільських кримінальників і дискредитувати чесних правоохоронців.

Ці сліпі провокатори-папуги навіть раком незручно стоять...

І дупу чорного від дупи галактіонова відрізняють тільки за смаком

7 коментарів:

  1. Чёрный с Галиком и Бубновым наняли продажных Десятникова и Рязанову, проплатили продажных одесситов, чтобы свою жопу спасти. Что неясного? Все у нас в Котовске это понимают. А прокурор Мельниченко - молодец! Реально мафию щемит! Вот они и забегали, как крысы на корабле при шторме!

    ВідповістиВидалити
  2. Мельниченко - молодец! Хотя, конечно, ему будет сложно эту банду разогнать. Они в Одессу бабло чемоданами завозят... Да и Бубнов крышует как депутат...

    ВідповістиВидалити
  3. Мельниченко первый прокурор в Котовске которому доверяют котовчане! А методы банды Чёрного и Бубнова по устранению тех кто им не несёт денежки в клюве все котовчане хорошо знают!

    ВідповістиВидалити
  4. Жлобьё всегда отстреливает лучших. Мельниченко знал на что идёт, когда объявлял войну местной мафии...

    ВідповістиВидалити
  5. Те, що ці чорні, тіори, бубнови нападають на Віталія Мельниченка свідчить лише про одне: їм не вдалося його підкупити і це радує! Тримаємо кулаки за його перемогу над бандою! Мельниченко подає усім гарний приклад того, що з мафією можна боротися! Що в сепарському Подільську можливі зміни на краще!

    ВідповістиВидалити
  6. ПЕРВЫЙ ПОРЯДОЧНЫЙ ПРОКУРОР В ГОРОДЕ. ЕМУ БЫ ЕЩЁ КОМАНДУ ХОРОШУЮ. НАДО ВЕРНУТЬ СЛЕДОВАТЕЛЯ ЕЛЕНУ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Это Ленка Грабованша што-ли? Которая осасывала у Тиоры? Да она ценный кадр Галактионова!

      Видалити