пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Контузія Педального Коня!

Яке стало відомо редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ із дуже достовірних та поінформованих джерел статки Мусорського Коня (Анатолія Конєвщинського) за останні півтора роки зросли втричі!

Враховуючи, що Конь Педальний вже багато років займає одну й ту ж посаду (перший заступник начальника відділку Подільської поліції/міліції) ми можемо пояснити цю злочинно-корупційну ганебну тенденцію лише одним: після відставки злочинного прокурора Олексія Галактіонова частину бізнесу ОЗУ Чорний-Галактіонов-Тіора собі забрав мєнт Конь.

Відтепер він власник не тільки усієї роздрібної торгівлі наркотою у Подільську, але й контролює наркотрафік з Придністров'я. По контрабасу йому теж перепало трохи потоків.

Тож підлий Конь збільшив свої награбовані статки і купив собі будинок у Болгарії, на Золотих Пісках. Щоби було куди втікти з країни.

Наразі Конь хоче оформити собі інвалідність, бо відчуває подих правоохоронців із інших структур собі у відкормлену шию, і зістрибнути на пенсію. Намагається оформити собі фальшиву контузію, яку нібито отримав при затриманні злочинця, хоча ми маємо 100-відсоткові докази, що при тому затриманні Коня там і близько не було!

Отаке падло, яке намагається стати ряженим героєм! Поки наші хлопці гинуть на Сході України, отримають каліцтва та контузій не рахують, це вгодоване коняче мурло оформлює собі в тилу бойову контузію, і буде вимагати підвищенну пенсію!

У цієї падлюки не залишилося ані грама совісті!


Потім, пересидівши бурю у Болгарії, Конь поновиться на посаді - зручна така інвалідність по контузії! хочеш? - плати гроші, не хочеш? - плати гроші! - і білим лебедем повернеться в нашу поліцію, на ту ж посаду, що й до інвалідності, і продовжить грабувати місцеву громаду.

Все, звичайно, буде по-іншому - сума-тюрма-розлучення-відмова дітей від батька, - але райдужні мрії цієї ганебної падлюки варто було описати, аби потім народ милувався і радів Справедливості!

І ніяка куплена інвалідність і липова контузія Коня від виправних рбіт не врятує!

Назавжди з народом, Котовські Партизани

1 коментар: