вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Мальчиш-Плохіш української політики Льоха Гончаренко, що стромиться на Подільщину

Коли Льоха Костусєв був маленький в нього теж була бабушка. Вона розмовляла з ним виключно російською мовою з характерним єнакіївським акцентом скрізь щілину у зубах. Незважаючи на любов до бабушки і кацапської мови Льоха крав у неї із комоду цукерки і гроші, разом з батьком Костусєвим.


Потім бабушка закульгала і почимчикувала шкутильгаючи у Ростов. Пенсія в неї стала маленька-ніщенська, на цукерки і лосьйон для волосся Шмушковича, не вистачає, і Льоха всиновився до прийомної бабусі, яку він теж невздовж кине.

Отаке дитинство із замурзаним писком і деревляними іграшками, прибитими бандерівськими цвяхами до підлоги.

А зараз він розводить на гроші Паращенку, погоняло "Параша", заводячи болгарина на подільські оманливі землі, бо Понепалюка він вже остаточно розвів і фінансово видоїв.

Параша поки ще вірить що, завдяки дрібному махінатору Льошику Костусєву-Гончаренку, йому вдасться стати щасливим на колишніх землях Понепалюка. Ню-ню... І повіє вогнь новий з Бородавського Яру!

Але це ще не все. Вінчає ганебну біографію Льошика-пустунця фотогалерея "Льошик-колорад. І про це дуже добре знають бандерівці":





Також додаємо цікаву інформацію, як Льошик пограбував на 100 млн. доларів французький банк http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/01/100.html

Немає коментарів:

Дописати коментар