середу, 25 жовтня 2017 р.

Як Понепалючка Паращенка та Пітаків розводить

Абсолютно ясно, що мозковим центром та генератором "ідей" та інтриг передвиборчого штабу Паламарчука (Пітак-Паращенко) є Тупа Пізда, Тетяна Понепалюк.

Тетяна Степанівна завжди була головним "говномётом" нашого міста. Ось вона й переконала Паращенка, що її "говномётские" ідеї будуть ефективними та продуктивними.

Відтоді штаб Паламарчука керується і здійснює лише старі інтриги Тетяни  Степанівни Понепалюк.

Перше, знайшли аж в Краматорську і завезли кандидата-двійника проти конкурента. (Тетяна Степанівна це вже робила двічі на попередніх виборах)

Друге, надрукували і розкидають по району "подмётные"письма. В яких поливають брудом конкурентів. А потім цю анально-оральну блювотину розносять і розкидають по подвір'ях і під'їздах іхні агітатори та кандидати. (Понепалючка це вже робила двічі на попередніх виборах). Шкода тільки, що в цьому прийняла участь дівчинка Таня Костюк, зам Доценка, а тепер зам Пітака. Вона розносила цей бруд по Любомирці. Таня Костюк - кандидат в депутати. Таню, невже так влади хочеться, що ти готова за владу будь-яким чином маратися?

Третє, точечний підкуп виборців. Чим зараз займаються агітатори Іудушки Паламарчука (Пітак-Паращенко). Тут теж відчувається Таніна рука. (Тупа Пізда це вже робила двічі на попередніх виборах). Це Понепалючкіна фішка.

Словом, Понепалючка подарувала (чи продала?) Паращенкові свої "свіжі" ідеї як перемогти у виборах, тільки забула сказати, що попередні усі свої вибори вона програла! Продулася вщент зі своїми "геніальними ідеями"!

На наш погляд, Тупа Пізда утаїла від Паращенка дуже важливу інформацію, тобто, фактично, кинула його.


Вперше Тупа Пізда розвела когось! До цього часу усі розводили її...

П.С. І ще, Тупа Пізда завжди бреше! Як Свята Пісечка! 95% того, що вона каже завжди брехня! Невже Паращенко цього не знав?!

Немає коментарів:

Дописати коментар