понеділок, 9 жовтня 2017 р.

Пітак жжот не-подєццкі, а по-болгарськи... Фарбовані болгарські лиси

Усього за два місяці роботи в Подільському районі Руслан Пітак надибав вже стільки фобій і маній переслідування, що за психіку молодого бодібілдера стає страшно. Він весь час жаліється і виправдовується перед селянами. Виглядає це смішно. А смішні нікому не подобаються і електоральних симпатій не мають. Українці не люблять смішних керівників.

Як і смішні і безглузді його ствердження, що Паламарчук, це нова людина, керівник нової формації.

Нагадаємо Руслану Івановичу, що Сергій Паламарчук вже був керівником райдержадміністрації Котовського району, по квоті Соцпартії іуди і водолаза Олександра Мороза, і по протекції Васі-з-Водокачки (Цушка), того, що брав штурмом Генеральну прокуратуру, а потім переховувався роками в Німеччині із липовими хворобами, одного із стовпів режима януковича. Цушко також виходець із "болгарських" районів, як і Руслан Пітак, і його шеф і спонсор Сергій Паращенко.

Нічого позитивного для району Сергій Паламарчук не зробив, був помічений лише в сибаритстві, і відданні контрактів на роботи в районі своїм фірмам, а ще сад під Любомиркою прихопив.

Сергій Паламарчук був впійманий СБУ на хабарі у своєму робочому кабінеті в робочий час. Відсидів рік у Лук'янівському СІЗО у Києві, вийшов за хабар.

І цей корупціонер та хабарник і є "новим обличчям" для пана Пітака?!!!

Дивна, притягнута за вуха, логіка...

Хоча дивно інше: батько Руслана Пітака Іван Пітак один із найбільших землевласників Арцизького району, до люстрації у 2014 році був головою Арцизької райдержадміністрації. І саме під його крилом скопичував свої статки інший член партії регіонів Сергій Паращенко.


То може то в Паращенка і не його гроші, а гроші Івана Пітака, батька нинішнього голови Подільської райдержадміністрації Руслана Пітака?

Може Паращенко лише ширма для грошей Пітаків?

То може Руслан Пітак тут, у Подільському районі, не за гроші Паращенка бореться і агітує, а за свої власні гроші?!

Ось що про методи керування Арцизького району батьком Руслана Пітака писала преса у 2014 році:

 "...в Арцизском районе Одесской области — здесь уже давно среди жителей района укоренилось неприятие местного главы районной госадминистрации Питака И.Г., его решений и действий, которые запуганные им люди, предприниматели и фермеры, в частных разговорах, иначе чем «бандитскими» не называют".

"... Особые претензии жители Арцизского района высказывают к главе районной администрации Ивану Питаку, выстроившему, по их мнению, в районе авторитарно-коррупционный аналог режима Януковича, с постоянными поборами, притеснениями, запугиваниями, нецензурной бранью и откровенным хамством".

"... После смены власти в стране Иван Георгиевич резко пересмотрел свои политические взгляды, цинично и в серьез рассчитывает остаться на своей должности. Не может один и тот же человек, полгода назад отправлявший автобусы с «титушками» в Киев и называвший людей, вышедших на Евромайдан, алкоголиками и бездельниками, продолжать работать на своем месте», — уверены представители общественности района".

"... В свою очередь Иван Питак полностью уверен в своем таланте приспособленца, и прямым текстом заявляет членам Народной рады, что «я тут навсегда и меня все равно переназначат». Но люди больше не желают молчать. Они утверждают, что устали от самоуправства и тирании Питака и готовы бороться до его окончательного устранения".

"... В городе Арциз, Одесской области наглядно просматривается произвол местной власти.С тех пор как главой Арцизской РДА стал Питак Иван Георгиевич, а замом Гранич Олександр, город потерял покой. Бесконечные проверки и “Наезды” на частных предпринимателей не заканчиваются.А глава администрации, общается как с гражданами так с и работниками только матом!!!!Где это видимо, скажите мне????? Как и то, что у главы есть в Тарутинском раойне, с Вольное фирма(и не одна),а у замов земли, виноградники и.т.д.И хочу заметить, что все они бывшие работники Налоговой инспекции.Откуда у них финансы, чтоб покупать земли, открывать фирмы,и при всем при этом терроризировать город.Обращаемся к главе Одесской областной администрации Эдуарду Матвийчуку и нардепу Антону Киссе, остановите произвол,освободите наш город от этих тиранов!!!!!!!!!!!!"

http://volnorez.com.ua/novosti/v-odesskoj-oblasti-xotyat-svergnut-chinovnika-pitaka.html

http://trassae95.com/all/news/2014/05/29/zhiteli-arcizskogo-rajona-trebuyut-smeny-glavy-rajadministracii-pitaka-14789.html

https://ord-ua.com/2013/10/11/krik-o-pomoschi/

Ну і, звичайно, такий керівник, як пізніше люстрований Іван Пітак, міг виховати тільки "нове обличчя" у особі свого сина Руслана, просто таки еталона демократії і реформ!

Але ж Руслан Пітак зізнається на своїх сторінках у соцмережах, що погляди в нього не демократичні, а монархічні.


Тож чекаємо Болгарського Царства, як і анонсувалося. Молодий принц вже нана наші землі приїхав. Хоче бути цей варяг-болгарин царем у нас. Русліка на царствіє?

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/09/blog-post_61.html

І оці люди нам розповідають, якою вони будуть гарною владою для мешканців громади Подільського району! Розповідають, який класний корупціонер і хабарник Сергій Паламарчук!!!

І що вони приперлися у Подільський район виключно для того, щоби "облагодєтельсвовать" його мешканців!

Що вони спати не будуть, а будуть виключно вдень і вночі дбати про нас!

Що ХПП вони будують у межах міста та відбирають землі у фермерів району виключно через турботу про нас!

Подільчани не вірте цим "фарбованим лисам", цим зайдам на нашій землі!

Не вірте Іудушкі Паламарчуку!

Вони прийшли нас пограбувати і відняти останнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар