вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Тетяна Степанівна Понепалюк забрехалася остаточно і переїзджає працювати у "Шоу уродів"!

Тут нещодавно мер Анатолій Іванов вставляв пропіздон Тупій Пізді, своєму першому заму Тетяні Понепалюк, за її підлості на виборах. Згадував їй другого Клімова, другого Іванова, другого Сінька. Казав, що вона - брудна потвора, що вона - інтриганка, яка організує усі підлості у місті, та натхненниця усіх фальсифікацій на виборах.

Сцикуха Таня, яка зараз залежить від івановської цицьки, як маленьке шакалятко, почала нести пургу, белькотіти фантастичні несенітниці, що вона завжди робить, коли вкрай перелякана.

Вона, не клади їй пальця в рот!, звинуватила в усіх фальсифікаціях та злочинах на усіх виборах пенсіонера Анатолія Тіору. Буцімто він робив це все одноосібно, без її дозволу, на власний розсуд, а вона, Свята Піся, про це нічого не знала!

Великий та жахливий Анатолій Тіора!

Виявляється:

Це саме Анатолій Тіора з'їздив у Краматорськ у 2017 році і привіз звідти однофамільця Синька, а в 2014 році з Цюрюпінська (Олешок) однофамільця Клімова, а в 2015 році однофамільця Іванова. Це саме Анатолій Тіора роздруковував гадості на Іванова і розкидав їх по під'їздах, причому, підлий такий!, примушував робити це співробітників Тетяни Степанівни. Це саме Анатолій Тіора заплатив тисячі долярів співробітникам "Думской ТВ", аби вони ходили щосекундно за Анатолієм Івановим і тролили його. Це саме Анатолій Тіора платив Олексію Гончаренку, щоби він рекламував їхнього кандидата. Це саме Анатолій Тіора роздавав із власної кишені по 200 гривень виборцям, скуповуючи їх голоси, а на останніх -навіть триста! Це саме Анатолій Тіора залякував людей! Це саме Анатолій Тіора не розплатився зі співробітниками її штабу та агітаторами на усіх виборах!

А вона, Свята Пісічка, дуже любить мера Іванова, готова його щоденно в сраку цілувати, тому довіряти Іванов може виключно їй!

І нікого вона ніколи не зраджувала і не підставляла: ані партнерів по бізнесу, ані своїх працівників, ані свого чоловіка, ані своїх коханців!

І, взагалі, не знає, що таке інтриги, бо вона - Свята Піся, а Тупа Пізда - то вигадали заздрісники!




Отакі басні Крилова і Казки Віденського лісу довелося вислухати Толь Паличу. Невже Тупа Пізда настільки тупа, якщо вважає, що у цей брєд хтось повірить?!!! Але ж цілком серьйозно розповідала...

"Шоу уродів" в Могадішо вже зачекалося її виступу...

Немає коментарів:

Дописати коментар