середу, 4 жовтня 2017 р.

Якудза, Коза Ностра і Трипппер

Банда Трипппер (Паращенко, Пітак, Паламарчук), що діє на теренах Подільського району, по своїй злочинній зухвалості вже обігнала японську Якудзу та сицилійську Коза Ностру.




Молодий бодібілдер, а по сумісництву голова райдержадміністрації Подільського району, на парочку з Іудушкою Паламарчуком на гроші болгарського сепаратиста Паращенки (Параша) їздять по селах району і ведуть незаконну агітацію за коньдидата Паламарчука і Болгарське Царство на теренах нашого району.

На звернення селян, що держчиновник в робочий час не має права агітувати за якогось із кандидатів, молодий бодібілдер Пітак не реагує.

Він тупо закликає селян віддати голоси "одному хазяїну" під яким мається на увазі його шеф мафіозі Паращенко.

Сам Пітак до нас приїхав саме із Болградського району і є земляком і слугою Паращенки.

Від цього стає зрозумілим, чому цей мажор погодився стати на посаду голови Подільської райдержадміністрації на два місяці.

Він приїхав обслуговувати рейдерські інтереси і апетити латифундиста Паращенко. Засланий болгарський казачок.

Нічим більше він у районі не займається.

А Паращенкові, для його ХПП, яке будується на території колишнього Цукрового заводу, потрібні землі. Які він забере у дрібних фермерів району (ну не у банка ж "Південний", і не у "Панди", там він пупок надірве!) і також державні землі (землі залуження, землі запасу) які він буде викоритовувати незаконно, піратським чином.

Прикривати ці злочини має Іудушка Паламарчук, який вже, на посаді голови райдержадміністрації, був упійманий на хабарі, і посидів у Діда Лук'яна, де його знову чекають.

Пітак же в робочий час незаконно, злочинним чином, агітує по селах за Іудушку. Збирає сільський актив і вимагає від них агітації за Паламарчука і забезпечення потрібного результату на виборах.

Тож, Болгарське Царство, насувається своєю Триппперною жопою на наш район.

Воно нам треба?

Чи за Болгарське Царство ми воюємо на Сході?!

П.С. Не здивуємося якщо у Паращенко і Пітака, як і у їхнього земляка Антона Кіссе, вже є болгарський паспорт. Тож їм лишилося тільки пограбувати Подільський район і втікти у Болгарію, а от для Іудушки Паламарчука тополя росте саме в нашому районі


http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/09/blog-post_61.html

https://ru.wikipedia.org/wiki/Болгарская_мафия

Немає коментарів:

Дописати коментар