вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Член виборчої комісії працює на зрив виборів у Куяльницькій громаді

Члени виборчої комісії Куяльницької сільради, що обслуговують інтереси Паращенка- Паламарчука-Пітака прийняли незаконне рішення по формуванню виборчого бюлетеня. Розмістили прізвища кандитатів у неправильному порядку.

Суд зобов'язав їх змінити порялок прізвищ кандидатів у бюлетені і розмістити їх згідно Закону України. Щоби вибори відбулися законно і шахраї, у разі свого програшу, не могли оскаржувати результати на тій підставі, що протокол був складений невірно.

Члени комісії, ті запроданці, що лижуть жопу болгарській мафії, за наказом болгар просто зірвали засідання виборчої комісії, не прийшли на нього, аби зловмисним злочинним чином не виконувати рішення суду і не вносити законні зміни у бюлетень.

Нагадуємо, що члени виборчої комісії отримують гроші за свою роботу у комісії, яку вони саботують, не виконують своїх обов'язків, не з'являються на засідання комісії без поважної причини. Тобто, фактично крадуть гроші у громади.

Ось один із прикладів, коли член комісії Шитря Світлана, хоча й була поінформована про засідання комісії, не з'явилася на засідання без пояснення причин. Тобто, здійснила службовий злочин.

На відео видно, що вона абсолютно здорова і навіть більше ніж енергійна.


Так само незаконно "прогуляли" засідання, переховуючись в хаті, її сусідки по селу, члени Куяльницької виборчої комісії Казур Людмила Василівна та Манушакянц Галина Василівна. Саме пані Шитря привела цих "прогульщиків" у комісію, і тепер вони прогулюють зграєю. Вимальовується організоване злочинне угрупування у Куяльницькій виборчій комісії.

Звичайно, за усім цим стричать вуха Паращенка з Пітаком, але комісія по етиці має розібратися, чи гідні ці саботажниці і симулянтки перебувати у складі виборчої комісії.

Їхня зухвала поведінка свідчить, що вони й надалі будуть намагатися зірвати виборчий процес у Куяльницькій громаді.

https://www.youtube.com/watch?v=dfDUWHwd4bw

Немає коментарів:

Дописати коментар