середу, 18 жовтня 2017 р.

Стиль Пітака. Пересмикнув - і пішов далі

Від шкідливого для болгар повітря Подільського району Руслан Пітак остаточно з'їхав з катушок і втратив здоровий глузд.

Як ми і попереджали, манія переслідування помножена на манію величі набуває у Руслана Івановича хворобливих форм агресивної істерики. Передчуття  швидкого закінчення кар'єри у Подільському районі і провалу плану Гончаросси-Губошльопа штовхає Руслана Іванича до агресивних істерик на людях.

Швендяючи по району і безсоромно агітуючи за Іудушку Паламарчука використовуючи своє службове становище і робочий час, Руслан Пітак відверто ображає і депутатів райради, і сільських голів, і усіх, хто осмикує його істерики.

Забуваючи в припадках гніву і конвульсіях злоби, що на відміну від нього, якого прислали до нас невідомо навіщо на короткотривалий термін, ці люди обрані народом, і саме народ довірив їм керування районом і владу в районі.


Ображаючи усіх навколо, Руслан Пітак забріхується остаточно і плутає рамси. Називає чорне  білим, а себе - болгарським Д'Артаньяном.

Головною своєю чеснотою і чеснотою свого підручного песика Паламарчука він оголошує те, що він знає "у які двері начальства в Одесі заходити" і я к там питання рішати! Уявляєте собі?!!! Ну повна "децентралізація"!!!

Тобто, чувак пропонує громаді, якій передаються усі повноваження, свої послуги зазирання високому начальству, яке має чомусь знову вирішувати долю громади!, чи то у очі, чи то у жопу...

Він зовсім забув, що після виборів, вже високе одеське начальство не вирішуватиме долю людей, а самі люди будуть вирішувати свою долю і розпоряжатися своїми коштами!

У своїй агресивній істериці, є що втрачати!, цей пройдисвіт забуває, що він казав хвилину тому і плутає болгарський сепаратизм із децентралізацією!

Децентралізація - це не зазирання високому начальству в очі і очікування манни небесної від начальства, а самоуправління і кропітка робота на своїй громадській землі.

Пан же Пітак у нестримному бажанні вкрасти землі громади продовжує пересмикувати. І не соромиться ж на людях...

1 коментар:

  1. Теперь ты сука здохнишь . Смотри чтоб в твой первый этаж не прилетела ночью ргд5

    ВідповістиВидалити