пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Четверте болгарське царство на теренах Подільського району? План Гончаросси

Болгарський сєпар Тоша Кіссе, який свого часу вимагав від Сейму Польщі визнати геноцид польського народу українцями, нещодавно виступив на телебаченні ДНР із заявою, що йому складно вести дискусії на українській мові, тому він змушений переходити на російську або болгарську. Він, наряду із іншими ворогами України за кордоном, виступав на телебаченні сепаратистів ДНР проти закону "Про освіту". Разом з повним Йоббіком.

Болгарський сєпар Сергій Паращенко, який володіє 80 тис. гектарів землі у Болградському і Арцизькому районі, хоче відняти землі у фермерів Подільського району, бо цьому болгаринові замало і ТРЕБА! Він вже викупив Цукровий завод, порізав його на металобрухт, але цих грошей йому знов ж таки замало. Болгарин будує там величезне ХПП яке має обслуговувати на мінімумі врожаї з 50 тис. гектарів, а в нього в Подільському районі лише 5000 гектарів (рештки былого величия Понепалюка, плачемо). Значить, треба відняти землі дрібних фермерів, а також землі залуження та землі запасу, які у нашому районі згідно закону не використовуються під посіви - на відміну від інших районів, де корупційна влада вже їх привласнила - і влаштувати болгарське царство!

Антиукраїнські клоуни поки що на доверії Льошик Гончаренко і Мойша Шмушкович "за долю малую" вже лобіюють інтереси хижого болгарського сєпара-латифундиста Паращенка. Продажний місцевий клоун, сиделець за за хабар, Паламарчук вже погодився за 50 тисяч доларів обслуговувати інтереси цих зайд на нашій землі! І йде Паламарчук  на вибори, аби здати землю болгарину Паращенкові. Все схоплено?

Тобто, земля Подільського району має стати болгарською! А потім Кіссе зі своїм ДНРом, він вже має штаб у Подільску, очолює його сєпар Сапожинський!, прийде і болгарське царство засяє усіма фарбами війни і руїни! Як в ДНР-ЛНР?


Та чи не час вже панове українці, молдовани та інші шановані народи нашого краю згуртуватися та дати копняка усім цим болгарським зайдам-пройдисвітам, що грабують і нівечать нашу спільну землю?!!!

Вони ведуть себе як окупанти, як зайди, які не планують жити на подільській землі, їм тільки треба вчасно її пограбувати!

Тому наразі для них мають стати актуальними слова відомої пісні: "Впереді лєжит страна Болгарія, позаді течьот чужой Дунай"! Під акомпанемент копняка!

От кажуть, пусти свиню за стіл, а вона й ноги на стіл! Досить

Попіл Врадіївки стучить у наших подільських серцях!!!

8 коментарів:

  1. Эти болгары хотят у нас тут свой Третий Рейх построить! Им Путин наши земли пообещал, за то, что болгары кацапам так предано жопу лижут! Все болгары против Украины и за Путина! Вот и гадят нам где только могут!

    ВідповістиВидалити
  2. Бесарабські болгари, коли були під владою Румунії, усі швиденько вивчили румунську мову, і не жалілися, що не можуть її збагнути, не розуміють... Бо румуни їх прищемляли. А ми, українці, не прищемляємо тож вони нашу мову і не вчать, і ще нам, невдячні, сруть скрізь на НАШІЙ ЗЕМЛІ! Правильно написано - ведуть себе, як свині!

    ВідповістиВидалити
  3. Среди болгаров нет патриотов Украины. Они все нас ненавидят. Только непонятно за что...

    ВідповістиВидалити
  4. Кацапскі холуї, як і серби!

    ВідповістиВидалити
  5. От Паращенко все его работники плачут. Редкосный эксплуататор и хапуга! Не дай Боже его нам сюда, на наши земли! Сахзавод уже распилил и вывез...

    ВідповістиВидалити
  6. Будуть дохнути вони як на Донбасi:₽ З нами Бог! (АгентZ)

    ВідповістиВидалити
  7. болгарські сепаратисти з бесарабії хочуть організувати у нас на Подільщині "русский мир"? Х.й їм!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Этот болгарин Пидращенко уже накрал у народа себе на ролс-ройс и оперный замок в центре Одессы, теперь нас ограбитиь приехал! А такие манкурты как Паламарчук предали за иудины серебрянники свой народ! Хотя завёз Пидращенко в район Понепалюк (Вака) а потом Пидращенко у него земли отжал... Теперь у остальных фермеров отожмёт, если молчать будем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити