пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Піддослідні Бєлка і Стрєлка на космічних орбітах Жопоблоку

На сторінці Головного Управління прокуратури в Одеській області в коментарях розгорнулася дискусія щодо бороьби з криміналом у нашому місті, Подільську.

Сепарська жопоблоківська тролиха на доверії Натаха Рязанова, ходить по усіх інформресурсах і, на гроші Чорного, Бубнова, Власюк, Стрелі, поливає брудом прокурора Подільська Віталія Мельниченка, начальника Подільського відділку поліції Миколу Піщанського, а також керівника Служби Безпеки України у Подільську.

Ось її побрехеньки та відповіді наших побратимів, Бармалєя та Янгола, а також її розсилки по сайтах:




Її напарник і прихвостень Жопоблоку Міша Десятников кляузничає на папері, а Рязанова спамить поштові скриньки усіх установ, інтернет-видань і громадських активістів.

Ці дві продажні антиукраїнські худоби продовжують працювати на російського окупанта і намагаються зруйнувати усі позитивні зміни, що відбуваються у нашому суспільстві і, зокрема, в правоохоронних органах.

Вони до усрачки чекають приходу путіна і повернення до влади у Подільську злочинного угрупування Чорного-Галактіонова- Бубнова! Це ОЗУ обіцяло їм шмат від корупційного кримінального пирога. А Десятников та Рязанова ніяк не нажеруться, затяті троглодіти!


Звертаємо увагу правоохоронних органів на їхню підривну злочинну антиукраїнську діяльність!

І нагадуємо, що побутовий сепаратизм теж є злочином! Медалів і звань на його ліквідації, звичайно, не заробиш, але його ліквідація завжди дуже позитивно впливає на загальну кримінальну ситуацію в будь-якому регіоні і укріплення обороноздатності держави Україна!


Немає коментарів:

Дописати коментар