четвер, 28 вересня 2017 р.

Ігри патріотів

Улюблені ігри мера Кодими Вови Склярука: випити віагру з горілкою, а потім бігати голяка по Кодимі лякаючи перехожих будь-якої статі. Вову потім в лікарні три дні тримають під холодним душем, і це теж йому подобається. Класичне садо-мазо із стимуляторами та оголтєлий ексбіционізм.

Меру Балти Серьйожі Мазуру подобається лапати за цицьки школярок на громадських заходах, а потім схиляти їх до до убогого сексу в його виконанні. Головне, що дружина починає його ревнувати, і у них починаються рольові ігри тіпа "отгулял-вернулся, но всё-равно мой, школьницы пусть завидуют!" Манная кашка чоловікові зранку і заздрість подруг.  Класична педофілія на тлі самоствердження Серьйожі перед папою дружини Гедзуном.

Мера Подільська Іванова офігенно колбасить, коли йому заздрять чоловіки тих жінок, яких він таки не трахнув. Ви знехтували, як виборці, мною, я знехтував вашими жінками, подумки каже собі мер Іванов. Класичний фетишизм з нотками нарцизцизма, розгорнутий обличчям та іншим частинами мерського тіла до гомосексуальної залежності, яка з віком переростає із латентної просто таки в невідмовну фізіологічну потребу.  Тобто, ослабіле лібідо Іванова вимагає траха в будь-якому вигляді: активному чи пасивному. Бо, як розповідала Котовським Партизанам Тамара, для Толяна секс - це завжди приниження. Як для Гітлера з Євою Браун. Яка є їхньою основною рольовою грою у сім'ї. Єва, у чорних чулках на босу ногу, пиздить Адольфа мухобойкою. Сподіваємся, і закінчиться гра у них так, як закінчили своє життя Адольф і Єва.

Отакі збоченці керують на Півночі Одеської області. Їхня політична орієнтація на стан справ у громадах не впливає

Амінь

Немає коментарів:

Дописати коментар