суботу, 9 вересня 2017 р.

СБУ та прокуратура проти корупції. Кодима. Міськрада. Виїмка документів по розкраданню бюджетних коштів (ВІДЕО)

8 серпня працівники СБУ провели обшук і виїмку бугалтерської документації у Кодимськиї міскраді.  Захід був проведений в рамках кримінального провадження стосовно розкрадання бюджетних грошових коштів під час ремонту доріг у місті Кодима а також протиправних дій міського голови Кодими Володимира Склярука щодо нарахування премій та надання матеріальної собі і працівникам міськради.


Меру Кодими, великому гіганту маленького сексу, Вові Скляруку інкримінується вкрадення більше 2 000 000 гривень бюджетних коштів.

                                                         Пиздець підкрався непомітно!

Справи відкриті Подільською прокуратурою. Розлідування доручене слідчому відділу Подільського ВП ГУ НП в Одеській області.

Слід відмітити плідну працю у досудовому розлідуванні  Подільського та Кодимського відділків Нацполіції та їхніх керівників. Працівники цих відділків безпосередньо проводили обшук, вилучення документів і опрацювання їх.

Подільська прокуратура під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка, яка й відкрила справи по корупції в Кодимській міськраді, здійснює нагляд і керівництво над цією резонансною справою.

Передачки з "Віагрою" тепер слід відправляти Вові в тюрму!


Слава Україні!

3 коментарі:

  1. А де ж був Буйденко, чому не став раком...

    ВідповістиВидалити
  2. Буйденко так перелякався, що всю перевірку просидів в туалеті.

    ВідповістиВидалити
  3. Їх мета захопити владу і "робити бізнес" на громадських засадах шляхом дерибану бютжету громади,а громада буде мовчки за цим спостерігати,бо ще не усвідомили,що грабують власне кожного з нас.

    ВідповістиВидалити