понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Терор болгарських бандитів у Подільському районі набирає обертів!

Представники кандидата на голову Куяльницької громади Сергія (Іудушки) Паламарчука, ставленика болгарського бандюковича-беспредєльщика Паращенка, побили голову Качуровської сільради.

Вломилися до неї в хату п'яні і побили, вимагаючи фальсифікацій на користь кандидата Іудушки Паламарчука.

Також болгарин Паращенко ображений на голів сільрад Подільського району, що вони усі 14 жовтня відмовилися прийти до його песика депутата Верховної Ради України Льошика (Губошльопа) Гончаренка у офіс Паращенки в Подільську отримувати подарунки.

Так що напади на голів сільрад виглядають помстою болгарського бепредєльщика Паращенко.

(Він звик так діяти у часи Януковича у своїх болгарських районах. Звідки і привіз до нас у район бандючків, що безчинствують, та липових членів комісій, що безчинствують).

Тому зараз усі голови сільрад району потребують охорони і фізичного захисту. Розбещений безкарністю Паращенко не зупиниться і продовжить напади і терор місцевого населення.

Правоохоронці мають забезпечити захист голів сільрад і порядок та безпеку у районі. Бо коли влада не забезпечує захист народові, народ сам починає за себе заступатися і давати відсіч загарбникам. Війна на Сході це довела.

Також за останньою інформацією декілька годин тому приїзджі зайди погрожували розправою голові Олексійовської сільради. Обіцяли вбити і розчленити її та усю її сім'ю.

Записували залякування на відео, мабуть, для звіту своєму мафіозному патрону Паращенко, як вони кваліфіковано відробляють криваві гроші.

Ну що ж буде доказ у суді чи трибуналі. Відео не горять.

З приводу побиття голови Качурівської сільради подана заява у поліцію.

Немає коментарів:

Дописати коментар