середу, 26 липня 2017 р.

Підстаркувата п'яничка накинула оком на молодого бодібілдера!

Підстаркувата п'яничка Танюха Дуральчук в своїй статті на порепаному сайті назвала голову Подільської райдержадміністрації Руслана Івановича Пітака "молодым бодибилдером".

Спочатку ми подумали, що ця сінюшная творчая нємощь "рамси попутала". Але, як виявилося потім, у Дуральчучки трапився черговий напад алкогольного еротизму...

Подібні напади з з цією немитою гримзою трапляються періодично, особливо якщо шмурдяк неякісний, про це увесь авторинок знає, але тут ця підстаркувата п'яничка, мабуть, некритично оглянувши свої мощі в дзеркало, раптом полум'янно "возжелала"! Возжелала начальства. Возжелала побачити на своїй курчачій тушці упруге треноване молоде чоловіче тіло. Тож у алкогольному маренні шепотіла об'єкту своєї ваби, намагаючись хтиво спокусити похрюкуванням: "О мій бодібілдер! Візьми мене, я вся ваша!" І не помітила, що лівою рукою набирає текст на клавіатурі для звіту на сайті доріг і автозапчастин. Лібідо спрацювало на халтурку. Добре, що хоч в еротичний чат не відправила!

Звичайно, те, що Танюха-"Гієна проти гігієни" називає держчиновника "бодібілдером" у порядку речей тільки для неї у її перманентному стані перегару у мізках. Коли поряд нікого немає вона саме туди видихає. Тож і прихуїла від еротичної нестями.

Те що, АлкоТаня не може слова у реченні докупи скласти у рядок, як аутіст дитячий конструктор з поміткою "Для дітей до 3-ох років", відомо давно і усім, враховуючи аутистів, тож пускатися у подібні метафори у стані вічної алкогольної знавеснілості не тільки аморально, але й небезпечно для оточуючих.

Завтра вона Іванова "таксистом" назве і опублікує його телефон на своєму ізвощицькому сайті. І ТольПалич буде ганяти усю ніч, за 35 гривень поїздка, з 4 інфарктами по усьому місту!

Навіть страшно подумати, яку кару цей скалаброждено-переброжений мозок може вигадати для Тетяни Степанівни чи для Десятникова!!!

Чорний ондо кожного ранку, за велінням Танюхи, з паркану кричить: "Ку-ка-рє-ку!". Бо вказала вона Ігорю Чорному на його сутність, не делікатнюючи.

Але Руслана Івановича ми в слизькі обійми навіженної бляді не віддамо!

Він - хлопець респектабельний, з освітою, і має намір займатися своїми прямими обов'язками. Тому і встає зранку дуже рано, з першим криком Чорного.

Словом, реалізаторка автозапчастин з авторинку стала лівою рукою працювати з літературними прийомами... Боже, вбережи нашу країну від ідіотів та алкоеротоманів.

На правах реклами: "Скоро на усіх радіостанціях ЛНР-ДНР зірка шансону і стриптизу Танюха Дуральчук з новим пісенним хітом "Бодибилдер молодой, гой-еси, гой, гой..."

10 коментарів:

  1. Конченая блядь... журношлюшка... у всех жопу немытую вылижет за деньги

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Блядь, какая она журнашлюшка? Просто шлюшка... Алкашка.

      Видалити
    2. Танька журналист? Бу-га-га!

      Видалити
  2. Да деньги Танечка любит! За них хоть в огонь хоть в воду хоть хуй сосать...

    ВідповістиВидалити
  3. Не обижайте Татьяну, она святая. Вы просто ей завидуете. Её успеху!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Если успех это стойкий запах немытого тела, грязные волосы, перегар и одеваться как колхозница - тогда она на вершине успеха!)))

      Видалити
    2. Ага, все кушать не могут так вонючке-дуральчучке завидуют )

      Видалити
  4. Дуральчучка - тупая вонючка. Тупее её в Котовске только Рязанова.

    ВідповістиВидалити