четвер, 27 липня 2017 р.

Деталі вбивства у Федосіївці та злочинної ролі прокурора Юрія Тіори

Поспілкувалися з колишніми контрабандистами з Окнянського району. І дізналися багато цікавих фактів, які проливають світло на історію вбивства Олександром Красевичем своєї сім'ї і роль злочинного прокурора Юрія Тіори (Парфірича) в цій історії.

Через село Федосіївка Окнянського району пролягає один з основних каналів контрабанди цигарок, спирту та наркотиків із Придністров'я в Україну.

Через річку, що тече повз село вже знаходиться невизнане Придністров'я. Конролювати певні ділянки важко, або не має бажання. Річка неглибока, тож на джипах і бусіках контрабандисти спокійно її перетинають разом із контрабандним вантажем. Деякі пішки. Тож населення села у своїй більшості так чи інакше пов'язане із незаконним бізнесом.

Безробітний Красевич був одною із "лошадок" ОЗУ Ігоря Чорного, що вже давно промишляє контрабандою цигарок, спирту, наркоти, окорочків. І, звичайно, Красевич багато знає і про контрабандні схеми і про персоналії своїх керівників.

Тож коли він убив дружину і дитину і був заарештований за цей тяжкий злочин, для шайки контрабандистів Ігоря Чорного виникла реальна небезпека. Вони розуміють, що Олександру Красевичу світить або 15 років ув'язнення, або довічне.

В цій ситуації Красевич може піти на співпрацю із слідством і правоохоронцями, запропонувавши їм серьйозну інформацію про злочинну діяльність ОЗУ Ігоря Чорного в обмін на пом'якшення вироку та зменшення терміну ув'язнення. (Такі ситуації бували у практиці правоохоронців та судочинства)

Відповідно Красевича Чорному треба витягати і пропонувати йому пом'якшення  вироку їхніми силами. От тут, за наказом Чорного, і вступає в дію ще один член ОЗУ Чорного прокурор  Юрій Тіора (Парфірич). Саме він, виконуючи обіцянку мафії Красевичу, перекваліфіковує його статтю зі 115-ої ( вбивство 2-ох і більше осіб) на 119-ту (вбивство по необережності). Крім усього, ця перекваліфікація дає змогу витащити Красевича із СІЗО. Далі він тікає, через річку, у Придністров'я - і кінці у воду! Банда Чорного знову виходить сухою із води.

Їм залишиться тільки викупити за заставу Барбулата (Барбоса) і знов почати працювати на повну контрабандну потужність.

Перший крок для цього вже зроблений: подільський суддя Івінський зменшив заставу для контрабандиста Барбулата в 10 разів!!!!!!! з 1млн. 300 тисяч гривень до 131 тис. гривень!

Підстави? Та хіба судді їх пояснюють? Хіба те, що Окнянська суддя Оксана Чеботаренко, яка відпустила Олександра Красевича з під варти на волю, є тіткою Барбулата (Барбоса) недостатня підстава, аби зменшити заставу контрабандисту Барбулату?

Усі у схемі злочинця Чорного.

Але тараном для рятування банди контрабандистів був обраний прокурор Юрій Тіора (Парфірич). Бо саме він має владні та процесуальні можливості шкодити слідству, бо саме поряд з ним сидять у прокуратурі його "корєша", яких привів Ігор Галактіонов, і які продовжують саботувати роботу прокуратури на користь організованого злочинного угрупування Чорного-Галактіонова!

Ось ще публікації на нашому сайті по злочинній діяльності прокурора Тіори (Парфірича):

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_16.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/04/blog-post_24.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_21.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_23.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/07/blog-post_69.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/06/blog-post_61.html

Покарання для злочинців невідворотнє!

1 коментар: