середу, 21 червня 2017 р.

Звернення до Генерального прокурора Юрія Луценка стосовно дій злочинного прокурора Юрія Тіори

Наші побратимчики із Громадської Спілки "Консультативна Рада по дотриманню законодавства" звернулися до прокурора Одеської області Олега Жученка та Генерального прокурора України Юрія Луценка стосовно злочинних дій членів ОЗУ і, безпосередньо, заступника керівника прокуратури Юрія Парфірьйовича Тіори.


Це ОЗУ до Революції Гідності та й зараз, повністю контролює усі кримінальні схеми Подільського району. Контрабанда, незаконна вирубка лісу, небезпечне для життя людей і навколишнього середовища випалювання деревного вугілля, яке, контрабандним шляхом продають за кордон, браконьєрське розкрадання водойм - це неповний перелік злочинів цієї кримінальної групи.

До ГС "Консультативна Рада по дотриманню законодавства" надходять чисельні скарги від мешканців Подільського району щодо діяльності заступника керівника Котовської місцевої прокуратури - Юрія Парфірійовича Тіори, його тісний зв'язок з ОЗУ Чорного та "співпрацю" з особами, які прикриваються громадською діяльністю й мають тісний зв'язок з антиукраїнськими партіями оппоблок та наш край. Ці громадські діячі дискредитують діяльність правоохоронних органів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Ми звернулися до Генерального Прокурора України та до Прокурора Одеської області з проханням звернути увагу на діяльність прокурора Ю. П. Тіори та протидіяти злочинному угрупування.

Діємо за законом!

Громадська Спілка "Консультативна Рада по дотриманню законодавства" 

Немає коментарів:

Дописати коментар