вівторок, 4 липня 2017 р.

В Подільську в ДТП попала "швидка"

В Подільську на перехресті вулиць Собороної та Армійської зіткнулись вантажний рефрижератор та автомобіль «Швидкої допомоги». Постраждали двоє осіб.

Четвертого липня о шостій годині до чергової частини Подільського відділу поліції від учасників дорожнього руху надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Соборної та Армійської сталася дорожньо-транспортна пригода.

Виїздом на місце ДТП групи реагування патрульної поліції встановлено, що 31-річний водій вантажного рефрижератора марки «Мерседес-Бенц» на регулюваному перехресті скоїв зіткнення з автомобілем швидкої медичної допомоги «УАЗ 452», внаслідок чого постраждали водій та фельдшер швидкої.

"Як виявилося, водій грузовика не має водійського посвідчення. Обстеження на алкгольне сп'яніння показало, що обидва водія були тверезими", - розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Подільський відділ поліції в Одеській області

https://www.facebook.com/notes/поліція-одеської-області/в-подільську-в-дтп-попала-швидка/456864871337591/

Немає коментарів:

Дописати коментар