неділю, 23 липня 2017 р.

Земельний безпредєл у Косах набуває нових обертів!

Княгиня Ольга Добрянська остаточно втратила  почуття міри у своїй злочинній діяльності. Вона не тільки здає в оренду землі запасу і залуження кримінальникам, вона  засіяла пшеницею прибрежну зону ставків, які знаходяться в оренді!

Ось яскравий приклад цього свавілля і відвертого злочину. Це село Кослобідка, що входить у Косівську сільраду. Орендований став. Подивіться: посіви підходять до самого ставка, не "майже", а до самого берега! Вона розпахала прибрежну зону, на якій не можна ані засівати, ані будувати, ані здавати в оренду, ані приватизувати!

Пшениця підходить до самого очерету, що росте у ставку! З усіх боків!





Жадібність і ненаситність Ольги Михайлівни доходить до маразму: вона намагається змусити орендаторів ставків платити ще й за оренду землі під ставком, неначе вона може її окремо використовувати, ну там засіяти чимось!

Вказані на фото лани належать пану Думанському, який є підставною фігурою, тож швидше за усе прибуток з незаконних врожаїв буде отримувати сама княгиня Ольга Косівська-Добрянська. Куди вона тільки гроші складає?

Сподіваємось, правоохоронні органи звернуть увагу на цей факт абсолютно відвертого неприкритого злочину! На знущання над законом та нашою рідною землею!

Про факти незаконної здачі землі в оренду головою Косівської сільради Ольгою Добрянською ми вже писали отут: http://kotpartizanen.blogspot.com/2017/07/blog-post_39.html

Припинемо наругу над законом та землею!

3 коментарі: