вівторок, 11 липня 2017 р.

Правоохоронці нанесли черговий удар по подільському спруту, ОЗУ Гаріка Чорного! (ВІДЕО, ФОТО)

На Одещині прикордонники спільно з правоохоронцями виявили 100 ящиків сигарет на понад 1 мільйон гривень.


Учора  за інформацією оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби та за їх участі прикордонники Подільського загону разом з групою правоохоронців вилучили майже 100 ящиків сигарет, які були виявлені на Одещині.

Прикордонниками у взаємодії з представниками ГВ БКОЗ СБУ, Державної фіскальної служби та Національної поліції, під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури, було проведено обшук приватного будинку громадянина України в м. Ананьїв.

В результаті обшуку, в гаражі приватної садиби знайдено понад 55 тисяч пачок сигарет виробництва Молдови, Росії та Білорусії.


Попередня  сума оцінки сигарет склала понад 1 мільйон  гривень.

Товар вилучено співробітниками слідчого управління фіскальної служби. На даний час встановлюється коло осіб, причетних до незаконної оборудки.

Від Котовських Партизанів: Гарік Чорний у своїй вотчині, в Ананьїві, облаштував склад своїх конрабандних цигарок. (Цими цигарками торгує навіть його мати! КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже описували історію, коли вона образила АТОшника заявивши: я тебе на війну не посилала!)

Але правоохоронці дружними зусиллями наступають на спрут Гаріка Чорного, викриваючи і нищачи його кримінальний бізнес!

Недовго Гаріку і його банді лишилося гуляти на волі!

Волоцюгу на цугундер!

http://dpsu.gov.ua/ua/news/VIDEO-Na-Odeshchini-prikordonniki-spilno-z-pravoohoroncyami-viyavili-100-yashchikiv-sigaret-na-ponad-1-milyon-griven/

Немає коментарів:

Дописати коментар