вівторок, 23 серпня 2016 р.

Як безпрєдєльщик і сєпар Ігор Чорний починав свій шлях рекетира! Шок!!! (Документи, Фото)

На початку 2000-х Ігор Чорний, який ще тоді був слідчим прокуратури, вже займався "віджимом" бізнесів та воровством чужого майна!

Зараз Ігор Чорний - пенсіонер, що настворював купу громадських організацій, які є інструментом і прикриттям для його рейдерської і рекетирської діяльності.

А от його "подєльнік" по злочинній діяльності у буремні 2000-ні Тіора Ю.П. у нинішній час обіймає посаду першого заступника Подільського прокурора.

Ми звертаємося до прокурора Віталія Олександровича Мельниченка: зверніть пильну увагу на вашого першого заступника Тіору Ю.Г., який є членом ОЗУ Чорного-Галактіонова і використовує прокурорську посаду для злочинного бізнеса і кришування рейдерства і рекетирства.

Подивіться: чим займалися пани Чорний і Тіора на початку 2000-их! Це просто шокує!!!


І тепер Чорний - активіст і патріот, а Тіора - прокурор!

Злочинцям, які були опорою режиму Януковича, не місце у владі країни, яка воює з окупантом, якого фінансує їхній колишній шеф!



Треба покласти край цій прокурорській мафії!!! Злочинцям у погонах, які грабують Державу, поки наші хлопці гинуть на фронті!

1 коментар:

  1. В особі кого ви бачите. АЛЬТРУЇСТА. здатного це побороти із середини самої системи.З досвідом. знанням права і знанням зв,язків у цій системі.Це має бути особистість, без страху.Людина. яка зможе це здолати. стане ЛІДЕРОМ. в державі.Державотворцем.

    ВідповістиВидалити