суботу, 13 серпня 2016 р.

Ставленик Саакашвілі об'єднав у Подільському районі Опоблок із БЮТом!

 Едуард Доценко, голова Подільської райдержадміністрації, втомився ловити покемонів, і вирішив, через рік після призначення, ловити корупціонерів.

Ну, як кажуть хочеш розвалити будь-яку, страву, очоль її! Саме за цим принципом і працює Едік-Космонавт.

Безумовно, в команду астрального мисливця прибігли його головні союзники і друзі: місцеві жопоблоківці і "прімкнувший к нім" БЮТ.

Союз "ежа и ужа", Жопоблока і БЮТа, вже був відпрацьований в Ананьєвському районі і в місті Кодима, тож Едіку лишилося лише завізувати те, що давно складається на півночі Одещини і освятити це іменем Михайла Саакашвілі, який про Едікові "продєлки" - ні сном, ні духом.

"Для пущєй важності" він організував у районі "антикорупційне" збіговисько під гаслом "Бджоли проти меду!"

Головним солістом на цьому святі убогих кримінальників, звичайно, був Ігор Чорний, на якого заведено чотири!!! справи по корупції і одну за вбивство людини! От саме він, з благословіння Едуарда Доценка, і буде в Подільському районі головним борцем з корупцією.

Судячи з усього, Доценко зрозумів, що політичної кар'єри йому не зробити і вирішив узяти з сепаратистів і корупціонерів із жопоблоку грошима! Відбілюючи їхню кримінальну репутацію і біографію іменем Саакашвілі.

А ще зовсім недавно він звинувачував І.Б. Чорного у кражах піску в кар'єрі в Ліпецькому і писав йому у коментах, що у власності Чорного буде пісок  - тільки у його власних нирках.

Схоже гроші для Едіка не пахнуть!

1 коментар: