четвер, 25 серпня 2016 р.

Російська шпигунка спалилася через склероз!

Російська шпигунка ДУРОЧКА ДУРАЛЬЧУК Я У МАМИ викрила себе тим, що вперше у житті помила голову, замість того, щоби прилаштувати на свою довбеньку кактус, осинне гніздо і два кізяка.

По цьому знаку її мав впізнати пастор Фру-Фрумос Гинкулянський и передати їй два літра шмурдяка, аби Танічка бухнула і почала танцювати голою біля меморіальної дошки.

По задумці сепаратистів, усіх українських військових і патріотів від такого видовища мав схопити грець! Танічкіни "прєлєсті" з ароматом помийки - це нова зброя путінського режиму проти українців.

Але склеротична п'яничка Танічка, тільки таких беруть в російські шпигуни!, подумала, що вона йде на конкурс потвор - і вперше у житті помила нахуясь голову. Керосином. Тож ані кактус вирости, ані оси прижитися не змогли. Навіть кізяки весь час відвалювались і сповзали по обличчю за пазуху і далі.

Тим паче, що російський куратор Танічки доктор Серджіо Мазуріков, який контролював задуману провокацію, зірвав передачу шмурдяка. Бо він вважав, що саме він має звітувати путіну про вдало проведену операцію, а Гінкул тут ні до чого. Тож Таню залишили без шмурдяка

На відео доктор Серджіо Мазуріков, який йшов неподалік за шпигункою Дуральчук прикриваючи її худий тил, побачивши, що його підопічна шпигунка потрапила в об'єктив, кричить: не знімай!

Дивіться уривок з оперативної з'йомки.


Поглядіть на погляди цих двох шпигунів: хворі знавеснілі потвори!





Немає коментарів:

Дописати коментар