пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Від слів до справи. Від трибуналу до народної розправи

Ми, громадяни України, мешканці міста Подільська, звертаємося до Національного антикорупційного бюро, в Генеральну прокуратуру, Прокуратуру Одеської області, Подільську міжрайонну прокуратуру, Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ із заявою:

Ми, члени громади міста Подільськ, вимагаємо від органів держаної влади та правоохоронних органів належної реакції на стан справ, який протягом останнього десятиліття складався в нашому місті.

Нажаль, ми змушені костатувати, що в нашому місті городяни не можуть побачити декларації про доходи двої осіб - пенсіонера органів МВС, колишнього керівника податкової міліції Ігоря Чорного та членів його родини, включаючи батьків і дітей, а також реальної декларації про доходи депутата Одеської обласної ради Володимира Осіпова.

Справа в тім, що в першому випадку мова йде про те, що за відкритими данними з Інтернету, Ігор Чорний, який пропрацював на державній службі в органах МВС має численні маєтки, зареєстровані на членів його сім*ї, бізнес, а також позашляховик, на який він об'єктивно не зміг би заробити на державній службі.


Також ми вимагаємо відреагувати на численні публікації в мережі Інтернет про факти його корупційної діяльності, а також кумівства з колись правою рукою злочинного прокурора Пшонки - Олександром Каліфицьким.

У другому випадку ми бачимо, як депутат Осіпов, якого політична партія Опозиційний блок оголосила достроково кандидатом у народні депутати по нашому округу, витрачає величезні кошти для піара, закупівель комп*ютерної техніки, ремонту приміщень тощо. Більше того, як стало відомо з останнього судового засідання, одному місцевому підприємцю Осіпов позичав близько 160 мільйонів гривень, які жодним чином не відповідають тієї декларації, яку оприлюднював депутат облради Осіпов.


І в першому і в другому випадку ми вбачаємо ознаки політичної, кримінальної корупції, відвертого нехтування Законом да суспільним запитом щодо очищення влади та подолання корупції.

Також ми вимагаємо, дати максимально об'єктивну і всеохоплюючу відповідь суспільству на питання, хто нами нмагається керувати і за чий рахунок.

Також мусимо зазначити, що згаданний пан Чорний виступає таким собі громадським активістом, що враховуючи вищенаведені факти - повністю дискредитує і девальвує громадський рух в Україні і роль громадянського суспільства.

Просимо Вас відреагувати на це звернення. Інакше нам доведеться публікувати петиції на сайті Президента України і великі проблеми маленького Подільська набудуть загальноукраїнського резонансу, що суттєво вплине на репутацію нашої країни, яка намагається позбавитися корупції.

https://www.facebook.com/severodessatooday

Немає коментарів:

Дописати коментар