понеділок, 15 серпня 2016 р.

Бойкот сепаратистам і їхнім викормишам!

Соціальні мережі збурила тупа реклама про ганебний концерт у музичній школі онучки сепаратиста, корупціонера, хабарника і вбивці Ігоря Чорного! Злочинець, який має сидіти за гратами, майно якого має бути конфіскованим, вкладаєгроші в розкрутку своїх родичів.


Тобто, Гарік Чорний влаштував грошову пральню, як у своїх підпільних ігрових закладах!!! Із музичної школи, де вчаться діти порядних людей, а не тільки онуки податківців-ворів та діти недолюстрованих прокурорів.

Ось що пишуть у соцмережах з приводу цього ганебного концерту:

"Родіон Раскольніков: Родичі корупціонерів, хабарників, вбивць і сєпарів в Україні мають відповідати по десяте коліно! На вкрадені в народа гроші найняли дівчинці вчителів і влаштували концертик! Коровососи народжують кровососів!

Червоно-чорний месник: Українські патріоти не ходять на концерти кіркорова, мойєсеєва, повалій та Сашульки Чорної!!! Бойкот сепаратистам і їхнім викормишам!!! Хай захарченко і плотніцькому співає!!!"

До того ж, за нашою інформацією, дівчинка Сашулька, науськана дєдушкой Чорним, має намір зробити родзинкою своїх концертів виконання двох пісень: "Боже, царя храні" та "Дойче зольдатен..." (Дойче вона чомусь співає, як дойчлен...)

Чи перевірив відділ культури репертуар юної сепаратистки? Чи перевірив психіатор стан мізків Ігоря Чорного? Чи перевірив гінеколог вагітність сина Чорного, і батька Сашуні!, прокурора-втікача Серьйожі, бо довідкою про вагітність і бородою він прикривається від люстрації?!!!

Сімейка ще та! Знавеснілі рукоблуди і сєпари! І ці дурні ще співають!

Не можна божевільним проводити концерти і здійснювати вплив на суспільство!

П.С. До того ж реклама убога! Скалькована з реклами Баскова, ну з кого ж ще можуть брати приклад сєпари! Коли Басков на своє 26-річчя давав концерти із анонсом: "25 років на сцені!" Йобнуті всі на одне обличчя!

Немає коментарів:

Дописати коментар