неділю, 7 серпня 2016 р.

Пенсіонер-сепаратист. Із корупціонерів прямий шлях у обійми сепаратистів

Колишній голова податкової міліції Ігор Чорний, шістка на побігеньках у Жопоблока, із піною у рота намагається довести усім, що він ані в якому разі не працює на цю проросійську сепаратистську політичну силу. Аж зашмаркався від напруги.

Намагається приховати зайця в гамні.

Але факти - то річ вперта.

Це ресторан "Кардинал" із підпільним казино, який належить депутату Одеської облради від Жопоблоку, Володимиру Осіпову, теж кримінальнику і контробандисту.


А це машина "Паджеро Спорт", якою володіє вимушений пенсіонер (за хабар вигнали!) Ігор Борисович Чорний. Придбав він її коли був головним податківцем Котовська.

Міцна дружба і співпраця цих панів не приховується! І в політичній і в кримінальній площині! (Зараз вони намагаються віджати у міста стадіон, але це тема окремого розслідування Котовських Партизанів. Читайте невдовзі!)

А це, о диво!, біля бандитського ресторану "Кардинал" машина дружини прокурора Олексія Галактіонова Ірини Ярощук!


Співпадіння? Не думаємо!

Прокурор Олексій Галактіонов теж любив бухнути в "Кардиналі", тому за кермом відпрацьовувала дружина.

Також у цьому ресторані він приймав і частував усе своє Одеське начальство. Може тому кримінальний бізнес ресторану і його хазяїв квітне безкарно і ніяк не потрапить у поле зору правоохоронців?!!!

До речі, нічогенька машина для безробітної дружини самого "чесного" прокурора?!!! "Державника і патріота", як назвав його один із депутатів Одеської облради від Жопоблоку?!

Тобто, прокурорське ОЗУ на чолі з Галактіоновим і Чорним дуже плідно і щільно співпрацює із Жопоблоківським ОЗУ.

Спільний бізнес по контробанді, наркотрафіку, гральному бізнесу, рейдерським захопленням підприємств, нероухомості, рекету фермерських господарств, незаконній вирубці лісу, незаконній добичі та продажу піску.

Ігор Чорний за 30 іудиних срібників забов'язався забезпечувати Жопоблоку інформаційну підтримку. Ну тобто, розвів пацючара своїх подільників і тут. Впарив їм, до речі, за чималенькі гроші мертвий сайт Північ-Інфо, який належав йому, а анонсувався як орган кишенькової прокурорської організація "Громадська Рада північного регіону".

Сепаратисти усіх мастей у Подільську зараз зараз єднаються у щільну колони під дахом Жопоблоку, аби здійснити новий штурм по захопленню влади на усьій півночі Одеської області. І одна з головних ролей в цій спецоперації відведена корупціонеру і злодію Ігорю Чорному.

П.С. Котовським Партизанам дуже шкода, що під вплив жопоблоківців у Подільську потрапив і новий очільник Подільського відділку Нацполіції Микола Піщанський.

Зважуємо на те, що він допоки не розібрався в ситуації, бо потрапив у щільне інформаційне коло жопоблоківців, які мають потужну підтримку у Подільській поліції, і не має доступу до альтернативних джерел інформації.


Сподіваємося, що пан Микола, про якого ми маємо непогані відгуки з попереднього місця роботи, усе ж таки струсить зі своїх очей мару жопоблоківської облуди і перестане бути невільним чи ситуативним союзником проросійських сил у нашому місті.

Як ми бачили на відео, під час візиту до нього жопоблоківців, пан Микола Піщанський сидів склавши руки на грудях. Цей жест завжди означав захист від негативного впливу співрозмовника

Степан Неловивовків, начштабу загону Котовських Партизанів

Немає коментарів:

Дописати коментар