четвер, 4 серпня 2016 р.

Помста кримінальників герою війни

Бурхливою подією у суспільному житті Подільська стали ті лавини брудних образ, безглуздих висмоктаних із х... пальця звинувачень та погроз, які обрушив прихвостень Жопоблоку Ігор Чорний, і найняті ним шавки, у мережі Інтернет на нашого земляка журналіста і бійця Добровольчого батальйону Олександра Ярошенка (Янгола)

Взагалі у Подільську ніколи не було такої брудної компанії з намаганням дискредитувати відомого громадського діяча і патріота.

Тому редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ вирішила провести власне розслідування аби встановити причини подібної ненависті та запалу. З'ясувати, що стало тією вожжею, яка попала під хвіст відомим у місті корупціонерам і рейдерам.

Як відомо в Україні, як і в Росії та в інших країнах "совка" ніколи не переслідують за політику. Об'єктом переслідування журналісти стають лише тоді, коли зачепили чиїсь фінансові інтереси чи апетити. Як правило, злочинні і нелегальні.

Тобто, шукай кому вигідно, або хто в результаті діяльності журналіста втратив чи втрачає вигоду!

Ця теза і стала домінуючою версією, яка відпрацьовувалась у нашому розслідуванні.

І вона повністю підтвердилася! Підтвердилася із різних джерел.

Ігор Чорний відомий у північному регіоні Одещини контробандист, рейдер, наркодилер.

Але в останні роки він організував понадприбутковий рейдерський рекетирський бізнес за допомогою і при безпосередній участі правоохороних структур.

Цей бізнес виявився набагато вигіднішим, аніж те, чим він займався раніше. Бо не потребував значних грошових вкладень, та й, усі знають, що найбільші гроші приносить корупція та та використання для бізнесу державних і правоохоронних структур!

Ігор Чорний знайшов свою синекуру зустрівши прокурора Олексія Галактіонова.

Коли прибулий з Ізмаїла Галактіонов думав, що збагатиться у Подільську завдяки посаді казково і обломав зуби, а після того коли ще й позбувся підтримки свого колишнього тестя через образу колишньої дружини, зовсім захирів, - йому на допомогу прийшов Ігор Чорний.

Навчив його давати відкати, повіз у Київ, у Генеральну прокуратуру, де в часи Януковича мав високих друзів, словом, вписав його в кримінальну структуру Подільська й запронував у ній разом захопити владу.

Бо його, бач, батька-засновника, подільської корупції і бандитизму рішуче посунули більш енергійні, рішучі і розумні "пацани".

Схема їхнього спільного збагачення була така:

Ігор Чорний заснував декілька громадських організацій для своїх кримінальних оборуток, як то "Громадська Рада Північного регіону", "Захист 2015", організація Ветеранів МВС тощо.

Вони з Галактіоновим приглядали успішний бізнес в Подільську чи районі і починали рейдерську атаку чи просто шантаж.

Ігор Чорний приходив до бізнесменів і вимагав частку бізнесу, або солідну грошову данину, або щомісячну плату за "кришу".

У разі відмови прокурор Галактіонов заводив на цих бізнесменів кримінальні справи.

Для цього шахраю Ігорю Чорному і потрібні були ці громадські організації, засновані під патріотичними гаслами.

Від імені цих організацій Ігор Чорний писав на бізнесменів і їхні фірми заяви з проханням провести перевірку під різними звинуваченнями. І все це приправлялося патріотичним соусом, гаслами за очищення та люстрацію.

Прокурор Олексій Галактіонов не барився і відкривав миттєво кримінальні справи проти непокірних.

Як правило, налякані кримінальними справами бізнесмени, і навіть найвищі чиновники міста!, платили Галактіонову відступні, або віддавали свій бізнес.

Рейдери і рекетири Ігор Чорний і Олексій Галактіонов колосально збагатилися і вийшли на перші позиції у кримінальному світі Подільська! Тепер їх боялися усі!

Маючи силову (прокурорську), громадську (громадські організації, з обдуреними шахраями активістами) та інформаційну (сайт Північ-Інфо, Ананьєв-Інфо та безліч фейкових аккаунтів у соціальних мережах) підтримку вони могли знищити будь-яку людину. Незважаючи на її посаду, соціальний статус та заслуги перед суспільством.

Банда працювала як годинковий механізм, зачищаючи район і місто від грошей і конкурентів.

Але тут повернувся із війни Олександр Ярошенко (Янгол)

Відомий у Подільську журналіст, борець з корупцією, злочинністю та режимом Януковича він захищав суверінітет та територіальну цілістність України на Сході у складі Добровольчого батальйону ОУН.


Янгол повернувся до звичної справи зачистки міста і района від корупційної та злочинної нечисті.

Звичайно, йому знадобився час, щоби розібратися у ситуації що змінилася, провести повноцінні розслідування, накопичити матеріали на тих, хто під час війни продовжував грабувати країну. І грабувати ще цинічніше, безсоромніше та в більших обсягах ніж було раніше.

Як і раніше, публікації в пресі були не дуже ефективною можливістю впливати на зміни у країні та суспільстві. Та Янгол продовжував робити свою справу. З гарячої війни він знову повернувся на холодну.

Але зміни в суспільстві усе ж таки відбулися. І це торкнулося нашої історії.

Після падіння режиму Януковича Галактіонов і Чорний втратили своїх покровителів у Генеральній прокуратурі. І тепер, заради утримання при владі і збереження свого злочинного бізнесу, сподівалися тільки на грошові відкати.

Вони знали куди і скільки заносити.

Та й тут їх чекала осічка. До влади на Одещині прийшов Саакашвілі, правоохороні органи, в тому числі й прокуратура, стали потихеньку очищатися, наповнюватися новими людьми.

Прокурором Одеської області став Олег Жученко, людина не пов'язана із корумпованною злочинною системою.

Як пояснили нам наші неофіційні, але дуже поінформовані, джерела далі ситуація розвивалася так:

Олег Дем'янович Жученко приїхав у Подільськ для зустрічі з громадськістю. Звичайно, Чорний і його сателіти депутати Бубнов і Янчевський намагалися взяти обласного прокурора в щільне інформаційне кільце.

Але Ярошенко (Янгол) теж прийшов на зустріч із Олегом Жученком. І, о диво!, зустрів серед помічників прокурора свого бойового побратима, з яким разом воювали у селі Піски Ясинуватського району Донецької області.

Звичайно, знаючи чесність і незаангажованість свого побратима-журналіста, помічник прокурора зажадав повної всеохоплюючої інформації по діяльності прокурора Галактіонова, та повної картини того, що відбувається у Подільську.

Цю інформацію соратник Жученка і побратим Янгола отримав у повному обсязі в результаті двохгодинної бесіди у закладі "Мой бар".

(До речі, в цьому закладі давав своє знамените інтервью комбат батальйону ОУН Микола Коханівський, під час перебуваня у Подільську)

Інформація надана Янголом та іншими активістами, яких він порекомендував, була ретельно перевірена в Одеській обласній прокуратурі, і було прийняте рішення про звільнення Олексія Галактіонова з посади Подільського міжрайонного прокурора.

Тобто, Олександр Ярошенко (Янгол) обламав цій банді (ОЗУ) фантастично прибутковий синекурний бізнес.

І правильно зробив!

Подільськ - містечко невелике. Тож інформація про це дійшла до членів організованного злочинного угрупування, що залишилися у місті.

Ось вони у якості помсти і вирішили влаштувати Янголу цькування, з метою дискредитації його журналістської діяльності, у соціальних мережах.

Не можуть пробачити Янголу втрачені у перспективі не здобуті гроші. А гроші вони люблять понад усе. Матір рідну за них вже декілька разів продали.

Щільна співпраця цих персонажів із Опозиційним блоком, і депутатами цієї партії в Одеській облраді, надає їм впевненності, що вони зможуть здолати патріота і українського воїна Олександра Ярошенка, позивний Янгол.

Але дзуськи! Країна міняється і у владу непомітно приходять наші побратими, воїни-добровольці, активна патріотична фракція суспільства.

Чорний і йому подібні не вірять у реальність змін, сподіваються, що стара система залишиться назавжди і буде плекати їхні злочини і їхню корупцію. Тож хай згадають про свої облудні, оманливі мрії, коли сидітимуть у тюрмі.

Мораль цієї історії така: панове злочинці, ми живемо в інформаційному світі і усі ваші "дєлішкі" не лишаться невідомими і безкарними! І якщо вас поки ще не саджають, то просто йде накопичення інформації про ваші злочини журналістами, правоохоронними органами і громадськими активістами.

Здавайте валюту в громадську касу і мерщій тікайте з України!

Не розслабляйте булки.

Бо помста народу і його представників буде страшна!

1 коментар:

  1. Александр честный и бескомпромиссный человек. Не каждый имеет мужество пойти воевать. Но в "мирной" Украине еще сложнее. А он борется, его убивают, а он не сдается. Может ему больше нас всех хочется жить в прекрасной, счастливой и справедливой стране. Поможем?

    ВідповістиВидалити