суботу, 13 серпня 2016 р.

Бридка гидотна Таня - бридка гидотна її біографія!

Закінчилося наразі дуже актуальне для подільчан опитування на КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНАХ: хто ж є насправді тим сміливцем, біологічним батьком дітей Таньки Дуральчук. Ну чи просто збочинцем, таємним йобарем потвори.

Лідером цього зашквару, на думку подільчан, став "хтось з авторинку". Відомо, що Танька Дуральчук в перервах між запоями працює продавцем автозапчастин на авторинку. А буває, що працює і не виходячи із запою. Ось в такі алкогольні періоди її хтось там забрюхатив, чи забрюхатили. Відомо, що вираз "пускати сосуд по колу" для Таньки асоціюється не з уживанням алкоголю, бухає вона одна, зачинивчись у сортірі!, а з любовними ігрищами.

Так що відшукувати цього персонажа серед численних працівників авторинку ми не будемо. Хай лишиться "хтось". Тим більше, що родина Дуральчучки, завжди існувала за принципом "Івани родства нє помнящіє".

На почесному другому місті батьком танюшкіних дітей визнаний пес Тузік!!! Дай Тузік на щастя Таньці там щось, як писав поет Есєнін. Дав, судячи з думки подільчан, і Танька спритно і вдячно взяла.

На третьому місці дуже ймовірних кандидатів опинилися Серьйожа Фет-Фрумос (Гінкул) та вигнанець із надр виконкому Петя Грамофон (Лютенко). Зачуханий Лютенко був впійманий на передачі службової конфедиційної інформації саме Танькі Дуральчук. Що ще раз доводить наявність між ними облудно інтимних зв'язків.

На четвертому місці підтюпцем шкутильгають до Танькіної манди Пеця Лютенко і алкаш Толік (мабуть у більшості думок подільчан ця графа заасоціювалася із її безвідмовним другом Анатолієм Тіорою. Інакше пояснити стільки голосів для персонажа алкаш Толік неможливо!) Лютенко, який був засунутий в опитування двічі, через постійне роздвоєння його особистості на ниві вживання алкоголя, і тут себе проявив, як кончений збоченець і блюзнір. Кажуть, дівчинку вони з Танькою зачали на могилі його діда-енкаведиста.

На п'ятому місці такі знайомці Танькі Дальчук, як Гадік Колісниченко, Ігор Стрєлков-Гіркін, сантехнік дядя Вася та пес Барбос. Чому пес Барбос так програв у Танькиних симпатіях псу Тузіку ми не знаємо! Можливо пес Тузік був (собаки довго не живуть!) породи русская бОрзая? А Гадік та Гіркін, безумовно, приклали свої зусилля до природних отворів Танічки. І зробили їй пару неприродних, в голові.

Вінчає цю вереницю збоченців-камікадзе якийсь наркоман Вован. Хто це саме, ми досліджувати не будемо. Бо один раз для Вована - не водолаз. Навіть на Танічкі.

Немає коментарів:

Дописати коментар