пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Поліція Подільська мишей не ловить у розлідуванні резонансної справи

Пане Піщанський, на жаль, при вас поліція Подільська залишається такою ж сліпою та безпорадною, як і за ваших попередників. Тобто, те, що усе місто знає, жодному поліцейському, особливо слідчим, в око не впадає.

Раніше люди пояснювали це корупцією у лавах міліціянтів-поліціянтів. Як це пояснювати зараз?

Резонансна справа загальнодержавної ваги про сплюндрування меморіального стенду буксує, як радянські машини на яких ви давно не їздите.


Ми востаннє зробимо вигляд, що повірили вам і надамо пару підказок звідки в цій справі вуха ростуть. Те, що в ній замішані відомі люди міста, відомі кримінальники міста, сподіваємося вас не зупинить у відстоюванні справедливості, закону і честі мундира.



Так ось, зовсім нещодавно перед актом вандалізму місцевий кримінальник Чорний Ігор Борисович придбав у автомагазині по вулиці 8 березня певну кількість чорної фарби.

Ця фарба була передана одному депутату від Жопоблока, який найняв для виконання акту вандалізму декількох хлопців із ПТУ.

Це було зробити нескладно, бо в останній час цей депутат усю свою енергію направив на вибивання грошей для ПТУ, відповідно бував там не один раз, спілкувався з викладачами і студентами. Взагалі, контингент петеушників розглядався жопоблоківцями не тільки як електоральна база, але й у якості бойових загонів Жопоблоку. Для цього їх треба було "підмастити" і депутат зображував полум'янного борця за добробут петеушників.

І ось і трапилася нагода для першого "бойового хрещення", яке організував майбутнім бойовикам Жопоблок.

Декілька хлоп'ят, по указці Жопоблоку, розмалювали меморіальний стенд Героїв Небесної Сотні непристойною лайкою. Нагадаю, по світлинах загиблих за нашу волю Героїв.

Далі вони ще по стінах міста теж зробили декілька надписів проти політичних конкурентів Жопоблоку.

Підкреслюємо, організатором і підбурювачем в цій історії був Чорний Ігор Борисович, який ненавидить Євромайдан, бо результаті тих подій люстрували його сина-прокурора, в кар'єру якого Чорний вклав шалені гроші. (Так само ненавидять Майдан його друзі з Жопоблоку, колишні регіонали, які в цьому злочині були виконавцями, саме вони домовлялися і передавали чорну фарбу і гроші від Чорного)

А молоді дітлахи, які безпосередньо виконали це - просто бовдури, одурені жопоблоківською сепаратистською пропагандою, яка у нашому місті квітне, завдяки бездіяльності влади у царині патріотичного виховання.

Все дуже просто, Миколо Григорович, купіть ту фарбу у вказаному магазині, направте на порівняльну експертизу. Перевірте накладні, якщо заперечуватимуть. Розпитайте ретельно, хто останнім часом придбав ці фарбу і у якій кількості, перевірте чеки.

А далі усе залежить від майстерності і бажання ваших хлопців-слідчих, і вашої політичної волі розслідувати цю справу чесно і до кінця.

 Син цієї жінки, Людмили Рожкової, був на Майдані, у Самбірській Сотні, загинув на війні у      складі роти Грізлі батальйону Айдар. Був побитий місцевими сепаратистами у Подільську,      коли був поранений (чоловіком Тетяни Дальчук) Тепер сплюндрували його пам'ять...

Ми вітаємо ваше звернення до мешканців міста про допомогу у розлідуванні, але вам, своїми діями, треба переконати мешканців, серед яких дуже низький рейтинг довіри до місцевої поліції, що віднині поліційний відділок Подільська буде працювати чесно й професійно.

Бо усі мешканці міста знають, який високий відсоток підтримки сепаратистів і жопоблоківців серед місцевих поліцейських.

Наснаги вам!

Загін Котовських Партизанів і редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ

Немає коментарів:

Дописати коментар