четвер, 9 липня 2015 р.

Шмушкович і собача мова!

Як стало відомо голові Одеської облради Шмушковичу, свояку нардепа Гончаренка, боєць Добровольчого батальйону ОУН Янгол (Олександр Ярошенко) написав у своїй анкеті претендента на голову Котовської райдержадміністрації, що він собачою мовою не володіє.

Яким чином Шмушкович зміг зазирнути в анкету претендента невідомо, але те що в одеській команді Михайла Саакашвілі "сифонить" з усіх щілин - доконаний факт.

Це дуже обурило мосьє Шмушковича і тепер він бігає по Одесі, який негідник цей український солдат, відмовляється говорити російською мовою.

За нашою інформацією навіть на останній співбесіді в Одеській обласній облдержадміністрації, коли Олександру Ярошенку запропонували перейти на російську, для кращого порозуміння, він відмовився!

Може це образило колишнього регіонала Шмушковича, який, кажуть стояв за ширмою, і все ретельно підслуховував!

Тепер Шмушкович катається по усіх одеських вухах команди Михайла Саакашвілі і розповідає, що націоналістів до влади на Одещині допускати не можна.

Ну червоний прапор, серпасто-молоткастий, який він так любить, Шмушковичу в руки!

Недаремне вони з свояком Льошиком Гончаренком так завзято агітували за собачу мову впродож усієї своєї політичної кар'єри!

Що підтвердилося тим фактом, що у телефонній розмові з Олександром Ярошенком, держслужбовець Шмушкович заявив, що розмовлятиме тепер виключно російською.

Собачок шкода! Навіть їх "Русскій мір" Шмушковича використовує як маніпуляційний інструмент!

А постійна фрондерська мантра Шмушковича на усіх кутах "Дєди воєвалі!" звучить блюзнірськи в країні, де точиться війна з російським собачим окупантом!

Олекса Шмушкевич, білорус, Котовський Партизан

Немає коментарів:

Дописати коментар