пʼятницю, 3 липня 2015 р.

Окститєсь, окаянниє!

Новим перлом (від слова "перлина") який має ознаки кримінальної оборудки, порадував котовчан котовський осередок Блоку Петра Порошенка "Солідарність!

Виколупали з носа якогось білоруського попа Василя Котовича, який про Котовськ й гадки не мав, й пропонують перейменувати наше місто на його честь!

Ну, тобто, перейменувати Котовськ - в Котовськ!!!

Тільки під кисло-солодким православно-білоруським соусом!

Навіть акцію провели, використовуючи символіку БПП "Солідарність"! Ну, тіпа, "кришанулися"!


Що цікаво від імені БПП агітував за це неподобство з боку бантик голова котовського осередку партії "Самопоміч" Юрій Бондар! Цікво, де він зарплату отримує? Може нам Садовий це пояснить?

Ідея простенька вкладається у вуха народу: нафіга нам гембель, давайте зіскочимо!

Обгрунтовують тим, що дбають про чужих людей, чуже майно та чужий бізнес! Мовляв, навіщо ці складнощі, нова реєстрація, інвентерізація, підтвердження, що бізнес належить саме тобі?

Ось тут і собака зарита! Насправді: не хочуть вони, щоби їхній сумнівний бізнес в нових умовах хтось переєстровував, переглядав, інвентерізував, задавав запитання!

Тут страх за свій непрозорий сумнівний бізнес, за те, що можуть побачити реальних хазяїв, які стоять за ним! Ну й допомога горезвісному Анатолію Павловичу Іванову, у якого рильце завжди в пушку!

Від Котовських Партизанів зустрічна пропозиція: біля нашої землянки бігає кіт Васька, він справжній котовчанин, давайте на його честь перейменуємо місто! Він має на це більше прав, аніж Василь Котович!


 І родословна у нашого Васьки ще з мезоліту!

А то білоруського попа щиро шкода! Не думала не гадала людина, що стане інструментом в оборудках котовських маніпуляторів! Хай почиває з миром на білоруській землі!

І на додаток про сумне: Тетяно Степанівно, знову на ті ж граблі, ото ваша вічна проблема, кожний ваш новий радник виявляється пройдисвітом, знову недолугу схему вам підсунули! Шкутильгає у вас кадрове питаннячко, шкутилькає!

А на кадровому питанні горіли усі українські наполеони!

Немає коментарів:

Дописати коментар